ΡΟΜΑ

Ρόμα: Φόβοι για ρήξη χιαστού για τον Έιμπραχαμ

Ο Τάμι Έιμπραχαμ της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν για τα ημιτελικά του Europa League 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 11 Μαΐου 2023
Ο Τάμι Έιμπραχαμ της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν για τα ημιτελικά του Europa League 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 © 2023/GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν για τη Ρόμα κόντρα στην Σπέτσαι ο Τάμι Έιμπραχαμ τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και έναν σοβαρό τραυματισμό έκλεισε η σεζόν για τον επιθετικό της Ρόμα Τάμι Έιμπραχαμ ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με τη Σπέτσια και αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έπεσε άτσαλα κατά τη διάρκεια του ματς ενώ διεκδικούσε την μπάλα από έναν αντίπαλο και έδειχνε να πονάει πολύ.

Τη Δευτέρα το πρωί η "La Gazzetta dello Sport" επιβεβαίωσε πως ο Έιμπραχαμ μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο για να εξεταστεί το τραυματισμένο γόνατό του και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε ρήξη χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.

Μένει να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της Ρόμα για τον τραυματισμό του και το χρόνο αποθεραπείας του και επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ