ΡΟΜΑ

Ρόμα: Αποθέωση για τους παίκτες από οπαδούς στην Τριγκόρια πριν από το ταξίδι στην Αλβανία

Ρόμα: Αποθέωση για τους παίκτες από οπαδούς στην Τριγκόρια πριν από το ταξίδι στην Αλβανία
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ TUTTOMERCATOWEB ΣΤΟ TWITTER

Ο ενθουσιασμός των οπαδών της Ρόμα είναι μεγάλος ενόψει της συμμετοχής της ομάδας τους στον τελικό του Europa Conference League, με κάποιους εξ αυτών να αποθεώνουν τους παίκτες στην Τριγκόρια λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για Τίρανα.

Η Ρόμα ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην Serie A με το εκτός έδρας 3-0 επί της Τορίνο, που της χάρισε την 6η θέση στη βαθμολογία και μαζί το εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν, ωστόσο το σημαντικότερο ματς της μέσα στη σεζόν δεν το έχει δώσει ακόμα.

Μετράει πάντως αντίστροφα, αφού το βράδυ της Τετάρτης (25/5, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, ΕΡΤ1, LIVE από SPORT24) θα αντιμετωπίσει την Φέγενορντ στην "Αρένα Κομπετάρε" των Τιράνων, στον πρώτο της τελικό μετά από το 2008 και πρώτο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 31 χρόνια.

Μαζί της μετρούν αντίστροφα με ιδιαίτερη ανυπομονησία και οι οπαδοί της και κάποιοι εξ αυτών θέλησαν να δείξουν τη στήριξή τους προς την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο με ιδιαίτερο και θερμό τρόπο.

Αυτός ήταν να συγκεντρωθούν έξω από το προπονητικό κέντρο των τζαλορόσι στην Τριγκόρια το απόγευμα της Τρίτης (24/5), για να ανάψουν πυρσούς και καπνογόνα αλλά και να φωνάξουν τραγούδια και συνθήματα, θέλοντας να ξεπροβοδίσουν την αποστολή των λύκων στο δρόμο προς το αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει για Αλβανία.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ