ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς 2-3: Με ανατροπή πήρε το Superclasico και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa de la Liga

Ο Μιγκέλ Μερεντιέλ πανηγυρίζει τη νίκη της Μπόκα Τζούνιορς
Ο Μιγκέλ Μερεντιέλ πανηγυρίζει τη νίκη της Μπόκα Τζούνιορς © 2024 NICOLAS AGUILERA / AP IMAGES

Η Ρίβερ Πλέιτ προηγήθηκε, όμως η Μπόκα Τζούνιορς με ανατροπή 2-3 λύγισε τους γηπεδούχους, πήρε το ντέρμπι του Μπουένος Άιρες και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa de la Liga.

Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του Μπουένος Άιρες, με τη Ρίβερ Πλέιτ να παίρνει το προβάδισμα, αλλά να γνωρίζει τελικά την ήττα με 2-3 στα προημιτελικά του Copa de la Liga.

Οι Χενέιζες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα, γύρισαν το παιχνίδι κι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Εστουδιάντες κι ο νικητής θα διασταυρωθεί στον τελικό με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Βέλες - Αρχεντίνος.

Ο Μιγκέλ Μπόρχα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με δυνατό σουτ, κάνοντας το 1-0, με την ισοφάριση να έρχεται όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με γκολ του Μιγκέλ Μερεντιέλ.

Στο 2ο μέρος μέσα σε πέντε λεπτά η Μπόκα γύρισε τούμπα το ματς με τα γκολ του Καβάνι στο 62' και του Μερεντιέλ στο 67'.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+7', η Ρίβερ μείωσε σε σε 2-3 με το γκολ του Πάουλο Ντίας.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ