STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ριβάλντο:"Είμαι αθώος"

Ριβάλντο:"Είμαι αθώος"
Ριβάλντο

"Είμαι αθώος" τόνισε ο Ριβάλντο ενώπιον του αθλητικού δικαστή και ζήτησε να κριθεί όπως κάθε παίκτης

Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ υποστήριξε ότι είναι αθώος και όπως τόνισε σε όλη του την καριέρα έχει δείξει ότι σέβεται τους συναδέλφους του. Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα είπε ότι ήθελε να παίξει γρήγορα την μπάλα και γι' αυτό τον λόγο την χτύπησε, ενώ μάλιστα ζήτησε να κριθεί όπως κάθε ποδοσφαιριστής και όχι με βάση το όνομα που φέρει.
Όπως αποκάλυψε ο "Ρίμπο" επέλεξε να βρεθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή, παρότι η σύζυγος του, είχε κανονίσει κάτι για τα γενέθλια του ενώ στην συνέχεια σε δηλώσεις του σε εκπροσώπους του τύπου επανέλαβε όσα είχε πει και στην απολογία του και πρόσθεσε ότι ακόμα και με την Εθνική Βραζιλίας είχε προκληθεί πολλές φορές από Αργεντινούς παίκτες αλλά ποτέ δεν επιτέθηκε σε κάποιον.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξάλλου κατέθεσε το βίντεο του αγώνα, δημοσιεύματα των εφημερίδων που αναφέρονται στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε αλλά και τις δηλώσεις του Γκαλίτσιου της Λάρισας ο οποίος τόνισε ότι δεν τον χτύπησε ο Ριβάλντο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μάλιστα αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ριβάλντο αποτελεί ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε από τη στιγμή που αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Η απόφαση για τον Ριβάλντο αναμένεται έως το βράδυ με τους "ερυθρόλευκους" να παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι τελικά θα "σβηστεί" η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε.

Αναβολή για Μπούσι

Η άλλη υπόθεση με τον Αλμπάν Μπούσι πήρε αντίθετα αναβολή για την επόμενη Πέμπτη, κάτι που ζήτησε η πλευρά του Αλβανού επιθετικού λόγω της απουσίας του βασικού δικηγόρου του. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο 33χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στο παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Ατρόμητο.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι κινδυνεύει με βαριά τιμωρία που μπορεί να φτάσει και τον τριετή αποκλεισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ(92), περί προσβολής του φίλαθλου πνεύματος.














TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ