ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ριέρα: "Ζητούμενο το πρωτάθλημα"

Ριέρα: "Ζητούμενο το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως μεγάλο στόχο ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής.

O Ισπανός μέσος σημείωσε κόντρα στον Πανσερραϊκό το ωραιότερο γκολ της 18ης αγωνιστικής και σήμερα στου Ρέντη ο Πέτρος Ξανθόπουλος του παρέδωσε το βραβείο.

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ υποστήριξε πως είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχει παρουσιάσει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Από την μεριά του ο Πέτρος Ξανθόπουλος ευχήθηκε το γκολ που σημείωσε ο Ριέρα να είναι ο προάγγελος για περισσότερα γκολ στην συνέχεια.

" Συγχαρητήρια και εύχομαι να πάρει το καλοκαίρι μεγαλύτερο Κύπελλο", είπε αρχικά ο βετεράνος παίκτης του Θρύλου και συμπλήρωσε: " Ήταν ένα υπέροχο γκολ και εύχομαι στην συνέχεια να είναι καλύτερος. Ελπίζω αυτό το γκολ να είναι προθέρμανση για κάτι καλύτερο".

"Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος υποστήριξε όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο προσπαθούν για το καλύτερο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε ό,τι έχει να κάνει με το απευθείας φάουλ που σημείωσε κόντρα στους Σερραίους υπογράμμισε πως στα φάουλ εκτός από ικανότητα χρειάζεται και τύχη.

" Τα γκολ από μακρινές αποστάσεις και από φάουλ είναι πολύ ωραία. Είμαι ευχαριστημένος που προσέφερα στην ομάδα την ηρεμία που χρειαζόταν στην δεδομένη στιγμή. Όλοι θέλουν να νικούν τον Ολυμπιακό και εγώ εκείνη την στιγμή βοήθησα την ομάδα μου".

Για το αν ο Ολυμπιακός βρήκε εκτελεστή...

" Στα φάουλ μεγάλη σημασία έχει και η τύχη. Στις προπονήσεις δοκιμάζουμε αρκετά φάουλ εγώ και κάποιοι συμπαίκτες μου. Είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός στις εκτελέσεις. Βέβαια στις προπονήσεις τα περισσότερα μπαίνουν στα δίχτυα, ενώ στα ματς όχι".

Για το αν θα δούμε καλύτερο Ριέρα στην συνέχεια...

" Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ ότι παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε μόνο 4-5 μήνες μαζί και είμαστε 12 καινούργιοι στην ομάδα. Προσπαθούμε για το καλύτερο και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο".

Για το ματς στην Τρίπολη...

" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί όλοι θέλουν την νίκη εναντίον του Ολυμπιακού. Και επιπλέον είναι ένα δύσκολο ματς γιατί είναι μικρό το γήπεδο. Στο Κύπελλο όμως τους νικήσαμε και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή".

Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ στο ματς με τις Σέρρες...

" Υπάρχουν γκολ και γκολ. Αυτό ήταν ένα τρελό ματς γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε σκορ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το δικό μου γκολ έδωσε ηρεμία στην ομάδα. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε μόνο νίκες στο Καραϊσκάκη και να πάρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα".

Για το αν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στον οργανωτικό τομέα...

" Είμαι ευχαριστημένος από την δική μου την πρόοδο αλλά μπορώ πάντα να δώσω περισσότερα μέσα στο γήπεδο"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ