ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπανάκι για Ριέρα

Καμπανάκι για Ριέρα
Ριέρα INTIME SPORTS

Προβληματισμένος με την αγωνιστική κατάσταση του Άλμπερτ Ριέρα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει στον πάγκο τον Ισπανό άσο στο ματς με τον Αστέρα της Τρίπολης.

Βλέποντας κανείς τα στατιστικά του Ριέρα στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει δει παιχνίδι του Ολυμπακού, μπορεί κάλλιστα να μιλήσει για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά ο Ισπανός άσος έχει προβληματίσει αρκετά με τις εμφανίσεις του, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε πολλές ευκαιρίες στον 28χρονο άσο, για τον οποίο πίστευε πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Περίπου επτά μήνες μετά όμως, η αγωνιστική κατάσταση του Ριέρα παραμένει το ίδιο μέτρια όπως και στην αρχή.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε και όλα δείχνουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον αφήσει στον πάγκο στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Τη θέση του Ριέρα διεκδικεί ο Ζαουάντ Ζαϊρί που δείχνει σαφώς καλύτερη εικόνα από τον Ισπανό άσο και ίσως αξίζει να πάρει μία ευκαιρία από την αρχή του αγώνα.

Με αρκετό κόσμο στην Τρίπολη

Αρκετός κόσμος αναμένεται να ταξιδέψει μέχρι την Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα, με την διοίκηση των ερυθρολεύκων να τους έχει τονίσει πως θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα, αφού πλέον οι ποινές έχουν γίνει πιο αυστηρές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ