ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριέκα - Χάιντουκ 1-3: Κυπελλούχος Κροατίας με ανατροπή η ομάδα του Λιβάγια

Ριέκα - Χάιντουκ 1-3: Κυπελλούχος Κροατίας με ανατροπή η ομάδα του Λιβάγια
PRIONT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Χάιντουκ αναδείχτηκε Κυπελλούχος Κροατίας για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, με την ομάδα του Μάρκο Λιβάγια να κατακτά το τρόπαιο επικρατώντας 3-1 της Ριέκα με ανατροπή.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε γλυκά για την Χάιντουκ, με την ομάδα του Μάρκο Λιβάγια να φτάνει στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Ριέκα και να κατακτάει το τρόπαιο για 16η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Η επιτυχία αυτή ήρθε μάλιστα μέσα από ανατροπή για την Χάιντουκ, με την Ριέκα να μπαίνει μπροστά στο σκορ μόλις στο 13' αλλά την Χάιντουκ να απαντάει δυναμικά πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Στο 24ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση σε 1-1 με κεφαλιά από τον Φέρο και στο 36' έγινε το 2-1 για την ομάδα του Λιβάγια, με τον πρώην φορ της ΑΕΚ να βγάζει εξαιρετική ασίστ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μέλνγιακ με κοντινό πλασέ.


Στο 41ο λεπτό οι τυπικά γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σμόλτσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 56' έπεσαν οι τίτλοι τέλους, με τον Μέλνγιακ να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και να γράφει το τελικό 3-1 με έξυπνο πλασέ.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το πρώτο Κύπελλο στην καριέρα του Μάρκο Λιβάγια και ο δεύτερος τίτλος συνολικά, μετά από το πρωτάθλημα Ελλάδας που είχε πάρει τη σεζόν 2017-18 με τη φανέλα της Ένωσης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ