ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Ρεσιτάλ Χάλαντ: Έβγαλε photo με νεαρό φαν του, κρύβοντας το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεσιτάλ Χάλαντ: Έβγαλε photo με νεαρό φαν του, κρύβοντας το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PRINT SCREEN

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν θέλησε να χαλάσει το χατίρι νεαρού θαυμαστή του που ζήτησε να βγάλουν μαζί φωτογραφία, όμως δεν του άρεσε πως φορούσε φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρήκε τον τρόπο για να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αποτελεί ίνδαλμα για εκατομμύρια παιδιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη με τα... εξωγήινα κατορθώματά του εντός γηπέδου και σε μία επίσκεψή του στην πατρίδα του είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει, με τον Νορβηγό φορ της Μάντσεστερ Σίτι να γνωρίζει την αποθέωση από παιδιά στην πόλη Μπρίνε.

Ωστόσο, η στιγμή που τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα ήταν μία άλλη και είχε για πρωταγωνιστή έναν μικρό φίλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θέλησε να φωτογραφηθεί με τον Χάλαντ φορώντας φανέλα των κόκκινων διαβόλων.

Ο Χάλαντ ναι μεν δέχτηκε να βγάλει φωτογραφία, το έκανε όμως με τους δικούς του όρους. Ο 22χρονος φορ έβγαλε την πρώτη photo αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε το "ατόπημα" του μικρού θαυμαστή του και ζήτησε να βγάλουν μία νέα όπου τον κράτησε από τη φανέλα κρύβοντας το σήμα της Γιουνάιτεντ!

"Πάρε μία νέα φανέλα", ήταν η αφοπλιστική ατάκα του Χάλαντ προς τον μικρό φαν του αμέσως μετά τη φωτογράφισή τους, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως η Σίτι έχει μπει βαθιά μέσα στην καρδιά του.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ