ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπό πριν πάει "Πλατεία"

Ρεπό πριν πάει "Πλατεία"
Ν' Ντόι, Ιβανσιτς, προπόνηση, Παναθηναϊκός

Με το μυαλό στο ματς του Πανιωνίου οι "πράσινοι" απολαμβάνουν το ένα και μοναδικό ρεπό. Ανακοίνωση για εισιτήρια

Η νίκη επί του "Γηραιού" ανήκει στο παρελθόν στο μυαλό όλων όπως και η νέα μέτρια εμφάνιση. Ο Ζοσέ Πεσέιρο περιμένει μετά τις συστάσεις που έκανε στους παίκτες του την Δευτέρα και το σημερινό ρεπό να δει μια διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά με την ίδια ουσία όπως στο Καυτανζόγλειο.
Το ζητούμενο για τους "πράσινους" είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, και άπαντες θέλουν να φύγουν αλώβητοι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική από μια δύσκολη έδρα.

Μια μέρα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ που ένας από τους δύο ή και οι δύο έχουν απώλειες, οι παίκτες του Πορτογάλου προπονητή θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί από τις επισκέψεις τους στην "Πλατεία".

Αγωνία για Ν' Ντόι, Γκούμα και άλλουςΜετά το ρεπό της Τρίτης οι "πράσινοι" ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανιώνιο την Τετάρτη, με τον 47χρονο προπονητή να περιμένει με αγωνία την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων παικτών.

Ν' Ντόι, Μάτος και Γκούμας, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν (αν είναι οριστικά 100% έτοιμοι) στην αποστολή ενόψει του ματς του ματς με τον "κυανέρυθρων", με τους δύο πρώτους να διεκδικούν και θέση στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, αύριο το ιατρικό τιμ και η τεχνική ηγεσία περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τζόζεφ Ενακαρίρε, στις οποίες υποβλήθηκε στο Βέλγιο, ο Σενεγαλέζος αμυντικός.

Εισιτήρια για Ατλέτικο

Ανακοίνωση για όσους ταξιδεύσουν στην Μαδρίτη ενόψει του τελευταίου αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης εξέδωσε η "πράσινη" ΠΑΕ αναφερόμενη στην διάθεση των εισιτηρίων. Αναλυτική η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από 12 έως 18 Δεκεμβρίου 2007, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα για το Κύπελλο UEFA, Atletico Madrid - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί στις 20/12/2007, στην ΜΑΔΡΙΤΗ της Ισπανίας.

Δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και οι χρήστες της Ticketclub, οι οποίοι θα μπορούν να αγοράσουν έως 2 εισιτήρια ο καθένας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η δήλωση όλων των στοιχείων ταξιδίου προς και από την Ισπανία. Συγκεκριμένα, απαιτούνται: ο αριθμός διαβατηρίου, λεπτομέρειες μετάβασης και λεπτομέρειες διαμονής.

Η υποβολή των αιτημάτων για εισιτήρια θα γίνεται μέσω fax (210-8093742).

Για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορίες, οι φίλαθλοι μας μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο στα: 801 111 1908 (από σταθερό) & 210 809 4111 (από κινητό).

Στα ίδια τηλέφωνα θα μπορούν να απευθύνονται και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που διαμένουν στο εξωτερικό προκειμένου να υποβάλουν τα αιτήματά τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 30€, 34€ και 42€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων











".














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ