ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπό και στο βάθος φιλικό με Αρη

Ρεπό και στο βάθος φιλικό με Αρη
INTIME SPORTS

Την δεύτερη μέρα του ρεπό τους απολαμβάνουν οι "πράσινοι" που εκτός απροόπτου θα δώσουν φιλικό με τον Αρή, λόγω της αγωνιστικής απραξίας των δύο εβδομάδων.

Η ικανοποίηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το πάθος και την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του για την εικόνα τους στο Περιστέρι επιβραβεύθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο 65χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού με αφορμή και την αγωνιστική απραξία των επόμενων δύο εβδομάδων έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Πλέον, οι "πράσινοι" αναμένεται να επιστρέψουν στην Παιανία την Τρίτη για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις για την προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής που κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα είναι με σιγουριά!

Ο λόγος; Ο Παναθηναϊκός πλέον για την 4η και 5η αγωνιστική καλείται να αντιμετωπίσει τις ομάδα Α και ομάδα Β, που δεν υφίστανται για την ώρα.

Φιλικό με Αρη

Αν δεν βρεθεί λύσει από τους αρμόδιους φορείς μέσα στην εβδομάδα και δεν υπάρξουν αντίπαλοι... ή νέα για το ποιες ομάδες θα μπουν στην Σούπερ Λίγκα, και φυσικά δεν αγωνιστεί το "τριφύλλι", το πιο πιθανό είναι να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα.

Όπως είχε διευκρινήσει και ο Δημήτρης Γόντικας στο περιθώριο της παρουσίασης του Ρούντολφ Γκέργκελ, η διοίκηση μετά από προτροπή του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι σε συνεννόνηση με ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ για την διεξαγωγή φιλικού ματς. προκειμένου οι "πράσινοι" να διατηρήσουν σε αγωνιστικό ρυθμό.

Και επειδή ο Αρης είναι η έτερη ομάδα το προσεχές Σαββατοκύριακο που δεν αγωνίζεται, οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε επαφή και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να δώσουν μια φιλική αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά την επιθυμία και των δύο τεχνικών.

Δείτε όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ