ΕΛΛΑΔΑ

Πρόταση για παραπομπή σε δίκη για Ρέμο, Θ. Μητρόπουλο κι άλλους 17 παράγοντες

Συνέντευξη Τύπου των Αντώνη Ρέμου, Δέσποινας Βανδή,  Μελίνας Ασλανίδου, Μιχάλη Κουινέλη από τους STAVENTO, του 
Γενικού Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών  Κων/νου Δήμτσα, και του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλη για την συναυλία "ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ", την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέντευξη Τύπου των Αντώνη Ρέμου, Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Ασλανίδου, Μιχάλη Κουινέλη από τους STAVENTO, του Γενικού Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κων/νου Δήμτσα, και του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλη για την συναυλία "ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ", την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι Αντώνης Ρέμος, Θωμάς Μητρόπουλος κι άλλοι 17 παράγοντες προτάθηκε από το Συμβούλιο Εφετών να παραπεμφθούν σε δίκη για πλαστές ενημερότητες κατά την περίοδο 2002-2014.

Ο Εισαγγελέας Εφετών, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, και το συμβούλιο πρότειναν να παραπεμφθούν σε δίκη 19 πρώην ποδοσφαιρικοί παράγοντες για πλαστές ενημερότητες κατά την περίοδο 2002-2014.

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του πρώην ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Αντώνη Ρέμου και του πρώην ιδιοκτήτη του Αιγάλεω, Θωμά Μητρόπουλου. Απαλλακτική, αντίθετα, ήταν η πρόταση για τους πρώην προέδρους της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, Γιώργο Σαρρή και Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη.

Για παραπομπή σε δίκη έχουν παραπεμφθεί οι:

Αντώνης Ρέμος

Κώστας Χρόνης

Δημήτρης Τούλης

Βαγγέλης Καμπαρντίνας

Γιάννης Ακτύπης

Γιώργος Αναστασιάδης

Γιάννης Μαναράκης

Κώστας Χαραλαμπίδης

Παναγιώτης Φυντάνης

Τάσος Λουκάς

Γρηγόρης Δράγαζης

Θεόφιλος Βασιλειάδης

Γιάννης Λεβαντίδης

Αχιλλέας Χαραλαμπίδης

Γιώργος Αρβανιτίδης

Θωμάς Μητρόπουλος

Αρης Σταθόπουλος

Θόδωρος Κουρίδης

Ανδρέας Καραγκιόζης

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ