ΑΡΗΣ

Ρεκόμπα: "Από τους καλύτερους προπονητές ο Κούπερ"

Ρεκόμπα: "Από τους καλύτερους προπονητές ο Κούπερ"
Ρεκόμπα-Πανιώνιος

Με διθυραμβικά σχόλια για τον Κούπερ από την συνεργασία τους στην Ίντερ μίλησε ο Αλβάρο Ρεκόμπα

"Είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα, είναι από τους προπονητές που δουλεύουν πολύ, είναι ένας προπονητής που βλέπει άλλα πράγματα εκτός από τη δουλειά του παίκτη και στην καλύτερη στιγμή μου στην Ιντερ είχα την τύχη να συνεργαστούμε. Μετά από σκληρή δουλειά και πολύ καλή προπόνηση, έφτασε την Ίντερ ψηλά και σε τελικούς. Η ομάδα είχε τρομερή φυσική κατάσταση.

Το πλεονέκτημα που έχει ένας προπονητής σαν τον Κούπερ, είναι ότι στους αγώνες παίζει πάντα ο καλύτερος από τις προπονήσεις και αυτός που θα είναι έτοιμος για τον αγώνα, αν και αυτό δεν αρέσει σε κάποιους παίκτες. Αυτή ήταν η αιτία που έφυγε από την Ιντερ, γιατί κάποιες φορές δέχτηκε πίεση για να παίξουν κάποιοι παίκτες και δεν το επέτρεψε"

, τόνισε αρχικά ο Ρεκόμπα σε συνέντευξή του στα Αθλητικά Νέα 98,7 και συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του Αργεντινού προπονητή ακόμα παραπάνω.

"Τα 2,5 χρόνια που ήταν ο Κούπερ στην Ιντερ, αυτό που έζησα ήταν είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ στη δουλειά του και αυτό που έχω να πω ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, που την Κυριακή όταν παίζει η ομάδα, τίποτα δεν είναι τυχαίο".

Κι όσο για το αγαπημένο σύστημα του Κούπερ; " Το 4-4-2 είναι το αγαπημένο του σύστημα. Πιστεύω απ' όσα είδα με την Ιντερ, ο κόσμος έλεγε ότι έπαιζε αμυντικό ποδόσφαιρο, αλλά όταν έπαιζα εγώ από αριστερά, Ρονάλντο, Βιέρι και Κονσεϊσάο, παίζαμε επιθετικά. Αυτή τη χρονιά όχι, δεν μπορεί να πάρει τίτλο ο Άρης με τον Κούπερ, αλλά δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, δεν έχει κάνει τις επιλογές παικτών, δεν βρήκε την ομάδα από την αρχή και το πρωτάθλημα έχει ήδη αρχίσει".

Τέλος ο Ρεκόμπα αναφορικά με τον ερχομό του Κούπερ στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη στον Άρη πιστεύει ότι: " Για το καλό του Άρη, ελπίζω να του αρέσει αυτό που θα δει... Μέσα στο γήπεδο έχει πολύ καλό χαρακτήρα, όπως και έξω από το γήπεδο.



Όταν βρεθούμε θα είμαι πολύ χαρούμενος να τον δω, γιατί γνώρισαν έναν εξαιρετικό άνθρωπο όταν συνεργαστήκαμε και να του ευχηθώ πολλές επιτυχίες. Έρχεται σε μία δύσκολη ομάδα, μακάρι να έχει το χρόνο να εφαρμόσει τα πλάνα του. Πολύ δουλειά όλη την εβδομάδα, για να είναι έτοιμη η ομάδα, αυτό είναι το πλάνο που ακολουθεί...".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ