ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρέινα: "Παίζουμε και για τον Μπενίτεθ"

Ρέινα: "Παίζουμε και για τον Μπενίτεθ"
Λίβερπουλ-πανηγυρικό

O Πέπε Ρέινα υποστήριξε ότι το 4-0 επί της Μαρσέιγ συνέθεσε την κορυφαία εμφάνιση της Λίβερπουλ επί εποχής του, στέλνοντας στους ιδιοκτήτες το μήνυμα ότι οι παίκτες στηρίζουν το Μπενίτεθ

Το 4-0 επί της Μαρσέιγ έφερε τους "κόκκινους" στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ισπανό γκολκίπερ να ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα του έστειλε μήνυμα τόσο στον επόμενο αντίπαλο στην Ευρώπη, όσο και στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες ενόψει του ραντεβού που θα έχουν στο τέλος της εβδομάδας με τον Μπενίτεθ.
"Ο προπονητής προσπαθεί απλά να κάνει την δουλειά του και εμείς προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται για αυτόν.

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός χώρος για να μιλάμε, όπως κάναμε και με τη Μαρσέιγ",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ρέινα και συνέχισε λέγοντας:

"Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας από τότε που ήρθα. Ήταν μία ολοκληρωτική επικράτηση. Ήμασταν σπουδαίοι μπροστά και συμπαγείς στην άμυνα, γενός που έκανε εύκολο το παιχνίδι.

Τώρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ισπανική ή ιταλική ομάδα και θα είναι δύσκολα τα πράγματα με οποιονδήποτε αντίπαλο, ειδικά με το δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας.

Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους ευατούς μας καθώς έχουμε βρεθεί σε δύο τελικούς σε τρεις σεζόν, και είμαστε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης".






Να σημειωθεί ότι από τότε που ξέσπασε η "κόντρα" ανάμεσα στον Ράφα Μπενίτεθ και τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του συλλόγου, Χικς και Ζιλέτ, η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τα έξι από τα επτά παιχνίδια της (έχει χάσει μόνό από τη Ρέντινγκ, που ήταν και η πρώτη της ήττα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ), δείγμα του ισχυρού δεσμού που ενώνει τους ποδοσφαιριστές με τον Μαδριλένο τεχνικό.



TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ