ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεχάγκελ:"Κάναμε πλάκα με τους δημοσιογράφους"

Ρεχάγκελ:"Κάναμε πλάκα με τους δημοσιογράφους"
ρεχαγκελ

"Κάναμε πλάκα με τους δημοσιογράφους", απάντησε ο Ρεχάγκελ για τις δηλώσεις του στον αγγλικό τύπο

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε:" Ο Μουρίνιο είναι αυτή τη στιγμή η καταλληλότερη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. Έχει τον χαρακτήρα και το πνεύμα του μαχητή για να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες.

Αν, όμως, δεν θέλει, τότε μπορούν να έρθουν και να ρωτήσουν εμένα. Το συμβόλαιό μου με την Ελλάδα λήγει μετά το Euro 2008 και καθώς μιλάω κάποια αγγλικά, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να μάθω ό,τι χρειάζομαι μέσα στους επόμενους τρεις μήνες".

Γκαγκάτσης:"Σφίγγα ο Ρεχάγκελ"

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Super Sport FM" αναφερόμενος στο θέμα της παραμονής του Ότο Ρεχάγκελ:" Την πρόταση που του έχει γίνει την γνωρίζεται. Σίγουρα η κλήρωση λειτουργεί υπέρ μας καθώς είναι μια πρόκληση για την καριέρα του να οδηγήσει την ομάδα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο ο κ. Ρεχάγκελ είναι ‘σφίγγα’ στις αντιδράσεις και τις δηλώσεις του και δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει".

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου, εξάλλου τόνισε:" Το θέμα με την εθνική ομάδα της Αγγλίας το δημιούργησαν οι ξένοι δημοσιογράφοι. Επειδή τον ξέρω σαν άνθρωπο, δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Πάντα τιμά αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται".







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ