ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Επιστρέφει ο Αντσελότι και υπογράφει τριετές συμβόλαιο

Ο Κάρλο Αντσελότι δίνει οδηγίες ως προπονητής της Ρεάλ στο Champions League.
Ο Κάρλο Αντσελότι δίνει οδηγίες ως προπονητής της Ρεάλ © 2014 ANDRES KUDACKI/ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με ανάρτησή του έγκριτου δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το καλοκαίρι του 2024.

Σε ανακοινώνεις θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι μερένγκες έχουν καταλήξει στον προπονητή της επόμενης μέρας, τον αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να τα έχει βρει με τους μερένγκες και αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, στο πλευρό του θα έχει ως μέλη του σταφ τον Πίντους και τον Ντάβιντε Αντσελότι.

Ο Κάρλο Αντσελότι κέρδισε έδαφος τις τελευταίες ώρες ως το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ, αν και στο παρελθόν "έπαιξαν" ονόματα όπως ο Αντόνιο Κόντε, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο Ραούλ και ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ανανεώνει και ο Λούκας Βάθκεθ

Εκτός απ' τη συμφωνία με τον Αντσελότι, η Ρεάλ φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία και με τον Λούκας Βάθκεθ. O 29χρονος εξτρέμ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο επίσης έως το 2024.

Ετησίως θα λαμβάνει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, μειωμένο κατά 10%. Επιπλέον, ο Αντσελότι είναι εκείνος που έδωσε το πράσινο φως, αφού ο Λούκας βρίσκεται στο πλάνο του.

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος Ισπανός αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και οκτώ ασίστ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ