ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Φαβορί ο Αντσελότι, Μπενίτεθ εξετάζει η Έβερτον

Ο Κάρλο Αντσελότι κατά την παρουσίασή του από τον Φλορεντίνο Πέρεθ ως νέος τεχνικός της Ρεάλ τον Ιούνιο του 201
Ο Κάρλο Αντσελότι κατά την παρουσίασή του από τον Φλορεντίνο Πέρεθ ως νέος τεχνικός της Ρεάλ τον Ιούνιο του 2013 @ 2013 DANIEL OCHOA DE OLZA/ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρλο Αντσελότι κέρδισε έδαφος τις τελευταίες ώρες και φαντάζει πλέον ως το μεγάλο φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ, με την Έβερτον να εξετάζει τον Μπενίτεθ σε ενδεχόμενο φυγής του Ιταλού.

Ούτε Αντόνιο Κόντε, ούτε Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ούτε Ραούλ, ούτε Τσάμπι Αλόνσο. Η συγκεκριμένη τετράδα προπονητών βρέθηκε για αρκετές ημέρες μαζί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με το διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν, όμως όλα δείχνουν πως άλλος είναι εκείνος που θα πάρει το χρίσμα.

Όχι μάλιστα κάποιος άγνωστος στην βασίλισσα αλλά ένας παλιός γνώριμός της, με τα μαδριλένικα μέσα (Marca, As) να αναφέρουν κατηγορηματικά την Τρίτη (1/6) πως ο Κάρλο Αντσελότι έχει κερδίσει πάρα πολύ έδαφος στην κούρσα της διαδοχής και είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί για να βρεθεί στον πάγκο της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ιταλός είχε αναλάβει τα ηνία των μερένγκες και τη διετία 2013-15 παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον απολογισμό του τότε να είναι τέσσερα τρόπαια: Champions League (το 10ο στην ιστορία του συλλόγου), Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Copa del Rey.

Την ίδια ώρα που η Ρεάλ κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει πίσω τον Αντσελότι, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Έβερτον εξετάζει ήδη την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αποτρέψει τη φυγή του "Καρλέτο", με τον Ράφα Μπενίτεθ αλλά και τους Ντέιβιντ Μόγιες, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και Έντι Χάουι να έχουν μπει στο στόχαστρό των μπλε του Λίβερπουλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ