ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Εξετάζει την επιστροφή του Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι μαζί με τον βοηθό του στον πάγκο, Ζινεντίν Ζιντάν, παρουσιάζεται ως ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Φλορεντίνο Πέρεθ (26 Ιουνίου 2013)
Ο Κάρλο Αντσελότι μαζί με τον βοηθό του στον πάγκο, Ζινεντίν Ζιντάν, παρουσιάζεται ως ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Φλορεντίνο Πέρεθ (26 Ιουνίου 2013) @ 2013 DANIEL OCHOA DE OLZA/ASSOCIATED PRESS

Στη μικρή λίστα προπονητών που έχει στα χέρια του ο Φλορεντίνο Πέρεθ για το διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει προστεθεί το όνομα ενός παλιού γνώριμου της Ρεάλ Μαδρίτης: του Κάρλο Αντσελότι.

Η προπονητική κούρσα με στόχο τη διαδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι Αντόνιο Κόντε, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο είναι εκείνοι που έχουν πάρει κεφάλι για να πάρουν το χρίσμα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν έναν ακόμα τεχνικό να μπαίνει στη short-list του προέδρου των μερένγκες.

Είναι μάλιστα ένα όνομα που κάνει σίγουρα "γκελ" στον κόσμο της ομάδας σε μία περίοδο που ψάχνει για έναν ικανό και έμπειρο τεχνικό να κρατήσει τα γκέμια μετά την αποχώρηση Ζιντάν, με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" να αποκαλύπτει πως στο τραπέζι των "δελφίνων" βρίσκεται πλέον και ο "πολύς" Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Πέρεθ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπιστευτεί ξανά στον Ιταλό το τιμόνι της ομάδας, όπως το έκανε και τη διετία 2013-15 και για αυτό το λόγο άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας μαζί του εδώ και μερικές ημέρες για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Έβερτον.

Σημειώνεται πως στο διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο της Ρεάλ (διαδέχτηκε το 2013 τον Ζοζέ Μουρίνιο και είχε ως άμεσο συνεργάτη τον Ζινεντίν Ζιντάν), ο Αντσελότι δεν πήρε μεν το πρωτάθλημα, ωστόσο κατέκτησε τέσσερις σημαντικούς τίτλους: Champions League, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Copa del Rey.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ