ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Θετικοί στον κορονοϊό οι Μαρσέλο και Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
Ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ ανακοίνωσε την Τετάρτη (15/12) πως δύο παίκτες, ο Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να χάσουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πριν τη διακοπή κόντρα σε Κάντιθ και Αθλέτικ.

Την πόρτα και της Ρεάλ χτύπησε ο κορονοϊός, με την ομάδα της Μαδρίτης να ανακοινώνει πως έπειτα από τα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης εντοπίσθηκαν δύο θετικά κρούσματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς.

Ως εκ τούτου, οι δύο παίκτες δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πριν τη διακοπή κόντρα στην Κάντιθ (19/12) και την Αθλέτικ (22/12).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ