ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Τελεσίγραφο από Μόντριτς για το νέο συμβόλαιο

Ρεάλ: Τελεσίγραφο από Μόντριτς για το νέο συμβόλαιο
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λούκα Μόντριτς δεν έκρυψε την επιθυμία του να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ρεάλ και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, υπογράμμισε ωστόσο πως αν η Ρεάλ δεν το επιθυμεί τότε θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης έχει ισχύ μέχρι το 2021 και ο Λούκα Μόντριτς δεν κρύβει πως θα ήθελε να επεκτείνει και άλλο το ταξίδι του με τους μερένγκες που άρχισε το 2012 και του έχει επιτρέψει να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Παρόλα αυτά, ο Κροάτης διεθνής μέσος γνωρίζει πως υπάρχει περίπτωση να μην ανανεωθεί η συνεργασία του με την ομάδα της Μαδρίτης από τη στιγμή που έχει πατήσει ήδη τα 35 του χρόνια και με δηλώσεις του έστειλε μήνυμα στη διοίκηση πως αν δεν δώσουν τα χέρια θα ψάξει για μία νέα πρόκληση από τη στιγμή που αισθάνεται πως αντέχουν ακόμα τα πόδια του.

"Προφανώς θα μου άρεσε να παραμείνω στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά έχω επίγνωση της ηλικίας μου και η Ρεάλ έχει κάθε δικαίωμα να ψάξει για τους καλύτερους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά.

Και μέχριτη στιγμή που θα αισθάνομαι ικανός να παίζω, θα το κάνω. Εάν μπορώ να είμαι σημαντικός για την Ρεάλ, παραμένω. Διαφορετικά θα αναζητήσω νέες ποδοσφαιρικές προκλήσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μόντριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ