ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς: "Σπουδαίος ο Μπέιλ, ο κόσμος ξεχνάει τι έχει κάνει"

Μόντρις και Μπέιλ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Copa del Rey από την Ρεάλ το 2014
Μόντρις και Μπέιλ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Copa del Rey από την Ρεάλ το 2014 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

O Γκάρεθ Μπέιλ δεν κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των φιλάθλων της Ρεάλ και των ισπανικών μίντια, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους πρώην συμπαίκτες του, με τον Λούκα Μόντριτς να αφιερώνει επαινετικά λόγια για τον Ουαλό επιθετικό.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανήκει πλέον στην Τότεναμ αφήνοντας πίσω του επτά χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης και μπορεί να μην έφυγε με τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις ελέω της κόντρας του με τη διοίκηση του συλλόγου και μερίδας οπαδών ωστόσο άφησε αρκετούς φίλους στο "Μπερναμπέου".

Ένας εξ αυτών είναι ο Λούκα Μόντριτς, με τον Κροάτη μέσο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ουαλο με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cope".

"Ήμουν με τον Γκάρεθ στο μεγαλύτερο διάστημα της επαγγελματικής μου ζωής και είναι ένας θεαματικός τύπος. Είναι ντροπαλός, μοιάζει σε μένα.

Αυτά που λέγονται για αυτόν δεν είναι δίκαια, τον κρίνουν για τα τελευταία χρόνια αλλά είναι εντυπωσιακά αυτά που έχει πετύχει και θα τον θυμούνται όλοι σαν κάποιον που έχει κάνει πολλά για το σύλλογο", τόνισε ο Μόντριτς, που ήταν συμπαίκτης με τον Μπέιλ και στην Τότεναμ για τέσσερα χρόνια (2008-2012), με το νικητή της Χρυσής Μπάλας του 2018 να συμπληρώνει:

"Δεν είχε ποτέ προβλήματα στα αποδυτήρια, είναι σπουδαίος τύπος. Μιλούσα ισπανικά, έκανε αστεία μαζί μας. Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά και ξέχασαν τι έχει προσφέρει.

Όταν περάσει ο καιρός θα θυμηθούν πόσο σημαντικός ήταν. Ο καθένας έχει τη συμπεριφορά του. Δεν ήταν πολύ εξωστρεφής αλλά ήταν πολύ καλός στα αποδυτήρια. Με στενοχωρεί πως ό,τι έχει κάνει, ξεχάστηκε την περασμένη χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ