ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Προτεραιότητα ο Τσουαμενί μετά την απώλεια του Εμπαπέ

Ο Ορελιέν Τσουαμενί με τη φανέλα της Μονακό σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Λιλ | 19 Νοεμβρίου 2021
Ο Ορελιέν Τσουαμενί με τη φανέλα της Μονακό σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Λιλ | 19 Νοεμβρίου 2021 @2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Ρεάλ δέχτηκε ψυχρολουσία με την απόφαση του Εμπαπέ να απορρίψει την πρότασή της και να παραμείνει στην Παρί και καλείται να στραφεί σε άλλη λύση για την επίθεση, με την Marca να αποκαλύπτει πως ο Νο 1 στόχος της είναι πλέον ο Τσουαμενί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε ασφυκτικό πρέσινγκ για σχεδόν δύο χρόνια στον Κιλιάν Εμπαπέ και για αρκετό καιρό εμφανιζόταν ως το ακλόνητο φαβορί για να τον αποκτήσει, όμως η πραγματικότητα ήρθε να διαψεύσει τα σενάρια.

Και αυτό γιατί ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής προτίμησε να παραμείνει στο Παρίσι και στην Παρί και να απορρίψει την πρόταση των μερένγκες, μετά από μία τρομερή μάχη των δύο συλλόγων όπου έταξαν αμφότερες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, αφήνοντας τους Μαδριλένους στα κρύα του λουτρού.

Με δεδομένο μάλιστα πως το "αντίπαλο δέος", Έρλινγκ Χάλαντ, έχει κλείσει και αυτός σε ομάδα, την Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ καλείται πλέον να στραφεί σε άλλη λύση σε σύγκριση με ό,τι κοίταζε εδώ και καιρό, αναφορικά με την ενίσχυσή της στη γραμμή κρούσης.

Όπως αναφέρει η "Marca", προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ισπανίας αυτή τη στιγμή ο Ορελιέν Τσουαμενί, με τον 22χρονο Γάλλο μέσο να έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις την τελευταία διετία με τη φανέλα της Μονακό (διεθνής και με την Γαλλία από το 2021) και να είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Κάρλο Αντσελότι για την επόμενη ημέρα της Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ