ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Παίζει την Παρασκευή με την Μπέτις για να έχει έξτρα ξεκούραση ενόψει Λίβερπουλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 4 Μαΐου 2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 4 Μαΐου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η ισπανική ποδοσφαιρική λίγκα όρισε για την ερχόμενη Παρασκευή (20/5) το τελευταίο ματς πρωταθλήματος της Ρεάλ κόντρα στην Μπέτις, για να ξεκουραστεί περισσότερο ενόψει του τελικού Champions League στις 28 Μαΐου με την Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ εξασφάλισε μαθηματικά την La Liga από τις 30 Απριλίου, με το 4-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου επί της Εσπανιόλ, γεγονός που έχει παίξει κομβικό ρόλο ώστε μετά από την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League να είναι αποκλειστικά προσηλωμένη σε ένα και μόνο παιχνίδι.

Αυτό της 28ης Μαϊου στο Παρίσι κόντρα στην Λίβερπουλ όπου θα διεκδικήσει το 14ο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά, με τον Κάρλο Αντσελότι να ξεκουράζει παίκτες στα παιχνίδια πρωταθλήματος που προηγήθηκαν απέναντι σε Ατλέτικο (8/5), Λεβάντε (12/5) και Κάντιθ (15/5) και να δέχεται ένα bonus ενόψει του φινάλε της σεζόν.

Αυτό ήρθε μέσα από το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής που ανακοινώθηκε την Δευτέρα, με την ισπανική Λίγκα να αποφασίζει να μη διεξαχθούν όλα τα ματς την ερχόμενη Κυριακή αλλά επτά από τα δέκα, με δύο να γίνονται Παρασκευή (20/5) και ένα το Σάββατο (21/5).

Μεταξύ των δύο αγώνων της Παρασκευής θα είναι και το Ρεάλ - Μπέτις που ορίστηκε για τις 21:00 τοπική ώρα, κάτι που σημαίνει πως οι μερένγκες θα έχουν μπροστά τους οκτώ ημέρες μέχρι τον τελικό του Champions League σε αντίθεση με την Λίβερπουλ που θα δώσει τελευταίο ματς πριν τον τελικό την Κυριακή (22/5).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ