ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Βινίσιους "απάντησε" στους υβριστές του γιορτάζοντας με χορευτικό tweet τη νίκη επί της Ατλέτικο

Ρεάλ: Ο Βινίσιους "απάντησε" στους υβριστές του γιορτάζοντας με χορευτικό tweet τη νίκη επί της Ατλέτικο
@2022 PABLO GARCIA/AP IMAGES

Ο Βινίσιους δεν σκόραρε αλλά χόρεψε σε γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο παρά τις προειδοποιήσεις που είχε δεχτεί για να μην το πράξει και το φινάλε του ντέρμπι τον βρήκε να πικάρει τους ροχιμπλάνκος μέσω χορευτικού... μηνύματος.

Το "Derby Madrileno" μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρέαλ ήταν δεδομένο πως θα κινηθεί στον αστερισμό του Βινίσιους, με τον φορ της πρωταθλήτριας Ευρώπης να είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην ποδοσφαιρική Ισπανία.

Αιτία το οτι είχε πέσει θύμα ρατσιστικού σχολίου στη γνωστή ισπανική εκπομπή, "El Chiringuito", με τον πρόεδρο της ισπανικής ένωσης ποδοσφαιρικών μάνατζερ, Πέδρο Μπράβο, να τον χαρακτηρίζει "μαϊμού" λόγω της "σάμπα" που επιλέγει να χορεύει όταν πανηγυρίζει και τον αρχηγό της Ατλέτικό, Κόκε, να δηλώνει στην ίδια εκπομπή πως "αν αποφασίσει να χορέψει σε κάποιο γκολ θα υπάρχει σίγουρα πρόβλημα".

Έκτοτε, ο Βινίσιους δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αγάπης από μεγάλη μερίδα φιλάθλων, η επίσημη Ρέαλ απείλησε πως θα κινηθεί νομικά "απέναντι σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί ρατσιστικές εκφράσεις για παίκτες μας" ενώ και ο ίδιος είχε υποσχεθεί πως θα χορέψει αν σκοράρει στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" απέναντι στην Ατλέτικο.

Η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα από δική του προσπάθεια ωστόσο ο χορός των μπλάνκος δεν θα μπορούσε να λείπει από το ντέρμπι (σε πείσμα αρκετών σκληροπυρηνικών οπαδών των ροχιμπλάνκος που φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του), με τον Βραζιλιάνο να κάνει χορευτικό σόου με τον συμπατριώτη του Ροντρίγκο μετά το 0-1 και να "κλείνει το μάτι" στους επικριτές του στα social media στο φινάλε.

"Χορεύεις όπου θέλεις", ήταν το μήνυμά του 22χρονου διεθνούς Βραζιλιάνου επιθετικού ενώ απόλυτα συγχρονισμένη με τον παίκτη της και τις διαθέσεις του ήταν και η Ρέαλ που ανέβασε δύο παρόμοιες φωτογραφίες μετά από την επικράτησή της με 2-1 στο ντέρμπι της Μαδρίτης τις οποίες συνόδευσε με το ακόλουθο δηκτικό σχόλιο:

"Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Μην τους αφήσεις να σου πουν το αντίθετο..."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ