ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε έριξε μπουνιά στον Μπαένα μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα © 2023 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε φέρεται πως έριξε μπουνιά στον Άλεξ Μπαένα, λόγω προσβλητικού σχολίου του εξτρέμ της Βιγιαρεάλ για το παιδί του, σύμφωνα με το ESPN.

Ξέφυγε η κατάσταση στο Μπερναμπέου το Σάββατο (8/4), καθώς σύμφωνα με το ESPN ο Φεντερίκο Βαλβέρδε επιτέθηκε με γροθιές στον εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα μετά την ήττα της Ρεάλ με 3-2.

Όπως αναφέρει το ESPN το περιστατικό συνέβη στον χώρο του πάρκινγκ και ο λόγος που πυροδότησε την αντίδραση του Ουρουγουανού μέσου των "μερένγκες" ήταν το απρεπές σχόλιο που έκανε Μπαένα για το παιδί του.

Πρόκειται για μία κόντρα που κρατάει καιρό και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση των δύο ομάδων στη φάση των "16" του Copa del Rey στις 19 Ιανουαρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Βαλβέρδε ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ τού είχε πει "κλάψε τώρα, που δεν θα γεννηθεί ο γιος σου", με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγός του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η MARCA αναφέρει ότι όπως επιβεβαίωσε ο Βαλβέρδε ο Μπαένα έκανε και το Σάββατο παρόμοια απρεπή σχόλια, με τον παίκτη της Βιγιαρεάλ ωστόσο να το αρνείται.

"Πολύ χαρούμενος για την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας σε ένα γήπεδο όπως το Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος για την επίθεση που δέχθηκα μετά τον αγώνα.

Είμαι έκπληκτος με όσα λέγονται για το άτομό μου. Είναι εντελώς ψευδές αυτό που λένε ότι είπα", ανέφερε ο 21χρονος στο tweet του.

Η Βιγιαρεάλ μίλησε με την ισπανική αστυνομία και θα επιτρέψει στον Μπαένα να αποφασίσει εάν θα καταθέσει μήνυση ή όχι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ