ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ πήρε φόρα και ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει μαζί με τον Αντόνιο Ρίντιγκερ γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 28 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει μαζί με τον Αντόνιο Ρίντιγκερ γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 28 Οκτωβρίου 2023 @2023 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Περισσότερο επιδραστικός δεν θα μπορούσε να είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ από τη στιγμή που πρωτοφόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ, με τον Άγγλο να ξεπερνάει ακόμη και τις επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο στα πρώτα 13 επίσημα ματς με τους Μαδριλένους.

Το πρώτο Clásico της φετινής σεζόν στην La Liga βάφτηκε στα λευκά της Ρεάλ χάρη στον εξωπραγματικό Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Άγγλο μέσο να παίρνει από το χέρι την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και να την οδηγεί σε σπουδαία ανατροπή στο "Μοντζουίκ" επί της Μπαρτσελόνα (1-2) με δύο δικά του γκολ.

Πέρα μάλιστα από τα γκολ του (σε ισάριθμες τελικές εντός στόχου), ο 20χρονος μέσος είχε μία γεμάτη παρουσία στο χορτάρι, κάτι που αποτυπώθηκε ανάγλυφα σε πολλές στατιστικές κατηγορίες, με τον Μπέλιγχαμ να έχει μεταξύ άλλων: 92% ακρίβεια στις πάσες (45/49), 73 επαφές με τη μπάλα, 3 κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος και 2 κερδισμένα φάουλ.

"Ο Μπέλιγχαμ μπορεί εύκολα να φτάσει τα 25 γκολ μέσα στη σεζόν", τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι ο Αντσελότι, με την δήλωση αυτή να φαντάζει για κάποιους υπερβολική αλλά ουσιαστικά να μην είναι, αν δει κάποιος τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του.

Πέρα από τα 10 γκολ σε ισάριθμα ματς του ισπανικού πρωταθλήματος που έχει πάρει μέρος, έχει και 3 γκολ σε ισάριθμους αγώνες που έχει συμμετάσχει στο Champions League (έχει σκοράρει κόντρα σε Ουνιόν, Νάπολι και Μπράγκα), με τον αριθμό "13" να φέρνει μία καθόλα τιμητική πρωτιά για τον ίδιο.

Και αυτό γιατί έσπασε ένα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο που κρατούσε 14 ολόκληρα χρόνια, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να μετράει 13 γκολ και 2 ασίστ στα πρώτα 13 παιχνίδια του με τη φανέλα της Ρεάλ (2009-2010) και τον Άγγλο μέσο να έχει να επιδείξει 13 γκολ και 3 ασίστ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ