ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ πέρασε τα ιατρικά με επιτυχία

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά της Ρεάλ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στον γόνατο μετά τον τραυματισμό του στο τέλος της σεζόν και πλέον όλα είναι έτοιμα για να ανακοινωθεί από την ομάδα.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ προβάρει τα λευκά της Ρεάλ, με την Ντόρτμουντ να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης την Τετάρτη (7/6) πως ήρθε σε συμφωνία με τους μερένγκες.

Ο 19χρονος πέρασε μάλιστα, με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις του συλλόγου, σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος να μην αποκαλούν τελικά εμπόδιο.

Πλέον είναι όλα έτοιμα και η ανακοίνωση του Μπέλιγχαμ ζήτημα χρόνου. Η Ρεάλ για να τον κάνει δικό της έδωσε 103 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να ανεβάσουν το προαναφερθέν ποσό κατά 30%.

Ο Άγγλος διεθνής μετακινήθηκε στην Ντόρτμουντ το 2020 από την Μπέρμιγχαμ και στα τρία χρόνια του στους Βεστφαλούς, αγωνίστηκε σε 132 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα 24 φορές.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ