ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Αλάμπα πανηγύρισε με μία καρέκλα για τη νίκη τίτλου επί της Σεβίλλης

Ρεάλ: Ο Αλάμπα πανηγύρισε με μία καρέκλα για τη νίκη τίτλου επί της Σεβίλλης
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΣΤΟ TWITTER

Ο πανηγυρισμός του με μία καρέκλα μετά τη νίκη επί της Παρί ήταν μόνο η αρχή για τον Νταβίντ Αλάμπα, αφού θέλησε να τον επαναλάβει και στα αποδυτήρια της Ρεάλ έπειτα από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα επί της Σεβίλλης.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Ο Νταβίντ Αλάμπα χάζεψε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη πριν από λίγο καιρό όταν κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών των παικτών της Ρεάλ για την πρόκριση στους 8 του Champions League απέναντι στην Παρί, εκείνος θέλησε να εξωτερικεύσει την αμέτρητη χαρά του σηκώνοντας μία καρέκλα και κρατώντας την ψηλά στον αέρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η κίνηση αυτή έγινε viral μέσα από τα social media και ο Αυστριακός στόπερ φαίνεται πως το απολαμβάνει αφού το βράδυ της Κυριακής (17/4) φρόντισε να επαναλάβει τον επικό πανηγυρισμό του.

'Όχι όμως στο χορτάρι αλλά στα αποδυτήρια του γηπέδου της Σεβίλλης, μετά από την απίστευτη ανατροπή και τη νίκη τίτλου της Ρεάλ με το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 92', με έναν άνθρωπο των μερένγκες να δίνει μία κόκκινη καρέκλα στον Αλάμπα την ώρα των πανηγυρισμών στα ενδότερα του Σάντσεθ Πιθχουάν και εκείνος να την σηκώνει με καμάρι μέσα σε αποθέωση.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ