ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Με Μπενζεμά στη Γαλλία για το ματς της Τρίτης (15/2) με την Παρί

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Βαλένθια
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Βαλένθια © 2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ηγείται της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται από τη Δευτέρα (14/2) το μεσημέρι στη Γαλλία ενόψει του αγώνα της Τρίτης (16/2) με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το Champions League επιστρέφει μετά από δύο μήνες με τα ματς της φάσης των "16" και το σπουδαιότερο όλων μετά την κλήρωση που έγινε είναι το παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη (15/2, 22:00 COSMOTESPORT 2, LIVE στο SPORT24) το βράδυ στο Παρίσι.

Οι Ισπανοί βρίσκονται από τη Δευτέρα (14/2) το μεσημέρι στη Γαλλία με την αποστολή που έχει ταξιδέψει στο Παρίσι να αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές με τον Καρίμ Μπενζεμά να ηγείται της αποστολής της "βασίλισσας".

Ο Αντσελότι είχε προαναγγείλει την παρουσία του Γάλλου φορ ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός αγώνων για δύο εβδομάδες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως το "βαρύ πυροβολικό" της επίθεσης της Ρεάλ θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του για όσο κρίνει ο Ιταλός τεχνικός.

Η αποστολή της Ρεάλ αποτελείται από τους: Κουρτουά, Λουνίν, Φουίντιας, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Βαγιέχο, Νάτσο, Μαρσέλο, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Λούκας Βάθκεθ, Θεμπάγιος, Ίσκο, Καμαβινγκά, Αζάρ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Γιόβιτς, Μπέιλ, Ροντρίγκο, Μαριάνο και Βινίσιους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ