LA LIGA

Ρεάλ - Μαγιόρκα 6-1: Καυτά εξάσφαιρα οι μερένγκες, ανέβηκαν στην κορυφή

Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαγιόρκα
Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαγιόρκα © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 6-1 την Μαγιόρκα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έχοντας με μεγάλη βραδιά τους Ασένσιο (χατ τρικ) και Μπενζεμά (δύο γκολ) και ανέβηκε μόνη στην κορυφή, στο +2 από την συμπολίτισσα Ατλέτικο.

Η Ρεάλ είχε κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό με ανατροπή που πέτυχε το βράδυ της Κυριακής στο Μεστάγια απέναντι στην Βαλένθια (2-1) και αυτή που υποτάχτηκε στην ορμή και στον ενθουσιασμό της ήταν η Μαγιόρκα, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να κάνει πάρτι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και να προσφέρει γκολ και θέαμα στο κοινό της επικρατώντας με 6-1 και ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο Ασένσιο ήταν το πρώτο βιολί στην επίθεση σημειώοντας χατ-τρικ ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά είχε 2 γκολ και 2 ασίστ, για να γίνει ο 10ος παίκτης στην ιστορία La Liga με τουλάχιστον 200 γκολ και ο πρώτος στον 21ο αιώνα με 8 γκολ και 7 ασίστ στα πρώτα έξι ματς μίας σεζόν, στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το μοναδικό σκορ για τους Νησιώτες σημείωσε στο 25 ο Λι, μειώνοντας σε 2-1, με το κερασάκι στην τούρτα για τους μερένγκες να μπαίνει στο 84ο λεπτό από τον Ίσκο που διαμόρφωσε το τελικό 6-1 από ασίστ του Βινίσιους.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο (80' Σάντος), Μιλιτάο, Αλάμπα, Γκουτιέρες, Ασένσιο (72' Ίσκο), Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (60' Μπλάνκο), Ροντρίγκο (72' Βάθκεθ), Μπενζεμά (80' Γιόβιτς), Βινίσιους

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Σάστρε, Βάλεντ, Γκαγιά (59' Κόστα), Όλιβαν, Φέμπας (59' Σάντσες), Μπατάλια, Λι, Κούμπο (46' Μπάμπα), Λάγκο (76' Εμπουλά), Χόουπ (59' Πρατς)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της La Liga:

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ