ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Προς πώληση τα αυτοκίνητα των παικτών της βασίλισσας

Ρεάλ Μαδρίτης: Προς πώληση τα αυτοκίνητα των παικτών της βασίλισσας
BMW PRESSCLUB

Πωλούνται μέσω της BMW Premium Selection, τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης την περσινή σεζόν με τιμές από 73.000 έως και 106.000 ευρώ.

Κάθε μέλος της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή, Κάρλο Αντελότι, παρέλαβε από μία BMW.

Πρόκειται για ένα νέο κανόνα της βασίλισσας, στον οποίο πρέπει να συμμορφωθούν όλοι ανεξαιρέτως. Με τα αυτοκίνητα αυτά που είναι ηλεκτρικά και φιλικά στο περιβάλλον θα πρέπει να μετακινούνται από το σπίτι τους στο προπονητικό κέντρο αλλά και οπουδήποτε αλλού θελήσουν.

Με την άφιξη των νέων αυτοκινήτων, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές σκέφτονται τι θα κάνουν με αυτά που απέκτησαν την περασμένη σεζόν. Μέσω της θυγατρικής της εταιρίας BMW Premium Selection, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Προς πώληση βρίσκονται 44 αυτοκίνητα τα οποία ανήκουν τόσο σε αθλητές της αντρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της βασίλισσας.

Το φθηνότερο μοντέλο είναι αυτό του Καμαβινγκά, το BMW i4, ένα ηλεκτρικό μοντέλο σε μαύρο χρώμα με κάτι παραπάνω από 44.000 χιλιόμετρα και που έχει αξία 73.800 ευρώ.

Οι Αλάμπα, Μιλιτάο, Ασένσιο και Βαγιέχο έχουν το ίδιο μοντέλο με κάποιες έξτρα λεπτομέρειες, γεγονός που αυξάνει την τιμή του στα 80.100 με 80.300 ευρώ. Τα αυτοκίνητα των Μπενζεμά, Κουρτουά και Βινίσιους έχουν χαμηλότερα χιλιόμετρα και για αυτόν τον λόγο κοστίζουν γύρω στις 2.000 ευρώ επιπλέον.

Το BMW iX
Το BMW iX BMW PRESSCLUB


Το πιο ακριβό αυτοκίνητο που βρίσκεται προς πώληση είναι αυτό του Κρόος, πρόκειται για ένα BMW iX, με μόλις 17.000 χιλιόμετρα και με εξαιρετικές λεπτομέρειες και μπορεί κανείς να το αγοράσει έναντι 106.000 ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ