ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Έκανε πρόταση 160 εκατομμυρίων ευρώ για Εμπαπέ, την απέρριψε η Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο ματς με τη Στρασμπούρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο ματς με τη Στρασμπούρ © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Όπως αποκάλυψαν γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε την πρώτη της επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν έγινε ωστόσο αποδεκτή από το γαλλικό σύλλογο.

Μία εβδομάδα πριν από το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως αρχίζει την τελική της αντεπίθεση με στόχο να ντύσει στα λευκά τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Όπως αποκάλυψαν το βράδυ της Τρίτης (24/8) γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ (Equipe, Il Chiringuito TV), οι μερένγκες κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνουν άμεσα δικό τους τον 22χρονο φορ, το συμβόλαιο του οποίου με τους Παριζιάνους λήγει το καλοκαίρι του 2022, με την πρόταση πάντως αυτή να μη γίνεται αποδεκτή.

Η άρνηση από πλευράς Παρί έχει λογική από τη στιγμή που η ίδια επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη και πέρα από τη λήξη του συμβολαίου του, σε έναν χρόνο από τώρα, με τον ίδιο πάντως να έχει πει όχι μέχρι στιγμής σε έξι συνολικά προτάσεις για επέκταση της συνεργασίας που του έχουν γίνει από το γαλλικό σύλλογο το τελευταίο μήνα.

Φυσικά, το μπρα ντε φερ των δύο συλλόγων με τον Εμπαπέ στη μέση αναμένεται να συνεχιστεί και να ενταθεί όσο πλησιάζουμε στις 31 Αυγούστου, ενώ δεν αποκλείεται, αν γίνει το deal, να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο, που αυτή τη στιγμή φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Παρί και Μάντσεστερ Σίτι αλλά χωρίς να έχει γίνει πρόταση στην Γιουβέντους για την απόκτησή του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ