ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Η λίστα για το καλοκαίρι έχει έξι σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ο Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ
Ο Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ έχει φτιάξει ήδη τη λίστα με τις πιθανές αγορές της το προσεχές καλοκαίρι, στην οποία εκτός από τον Κιλιάν Εμπαπέ, πρωταγωνιστούν οι Χάλαντ, Λεβαντόβσκι, Πογκμπά, Ρούντιγκερ, Κεσιέ και Στέρλινγκ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής AS.

Σχεδόν δεδομένη θεωρούν στη Ρεάλ τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει και ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Οι Μαδριλένοι εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι ο Γάλλος σταρ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και ως εκ τούτου θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι "μερένγκες" συνεχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής AS, ήδη έχουν σχηματίσει μία λίστα με έξι σταρ της Ευρώπης, τα ονόματα των οποίων έχουν τραβήξει τα βλέμματα κι άλλων μεγάλων ομάδων.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να ντυθεί στα "λευκά", με την Ντόρτμουντ να μην του επιτρέπει να αποχωρήσει από τη Βεστφαλία το καλοκαίρι που πέρασε. Ωστόσο, ο γερμανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να ακούσει προσφορές για τον Νορβηγό σταρ το 2022 και εφόσον ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις τους να του επιτρέψουν να αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο μάνατζερ του Χάλαντ, Μίνο Ραϊόλα, μαζί με τον πατέρα του 20χρονου επισκέφτηκαν την περασμένη άνοιξη τα γραφεία της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα και άλλων μεγάλων ομάδων της Premier League. Πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και της Παρί, η οποία βλέπει στον πρόσωπο του Χάλαντ τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ, σε περίπτωση που ο Γάλλος δεν ανανεώσει και φύγει από το Παρίσι.

Στη λίστα των Μαδριλένων φιγουράρει και ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στο Μόναχο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν, παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023. Οι Βαυαροί εξετάζουν την περίπτωση του Χάλαντ, με τη Ρεάλ να παρακολουθεί με τη σειρά της την περίπτωση του Πολωνού και να ελπίζει σε μία λογική τιμή του γερμανικού συλλόγου.

Ο Πολ Πογκμπά είναι το τρίτο όνομα που κοιτάζουν οι Μαδριλένοι, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικά Μέσα σκέφτεται να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο και ολοκληρώνεται το 2022. Ως εκ τούτου, πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση για τους "μερένγκες", καθώς δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν χρήματα για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή, οι Ρούντιγκερ και Κεσιέ αποτελούν επίσης, δύο περιπτώσεις που εξετάζει ο σύλλογος της Μαδρίτης, καθώς αμφότεροι θα μείνουν ελεύθεροι στο θερινό μεταγραφικό παράθυρο από την Τσέλσι και τη Μίλαν αντίστοιχα. Ο Γερμανός αμυντικός θα μπορούσε να καλύψει το κενό που άφησε ο Σέρχιο Ράμος και ο Ράφαελ Βαράν.

Το τελευταίο όνομα που συμπληρώνει τη λίστα των galacticos είναι του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Πολίτες, καθώς τόνισε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο εξωτερικό. "Αν υπήρχε μια ευκαιρία να πάω κάπου αλλού θα ήμουν ανοικτός σε αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα.

Ως Άγγλος ποδοσφαιριστής το μόνο που ξέρω είναι η Premier League και έχω σκεφτεί ότι μια ημέρα θα μου άρεσε να παίξω στο εξωτερικό και να αναλάβω αυτή την πρόκληση. Βασικά πρέπει να μάθω διαφορετικές γλώσσες. Μου αρέσει η γαλλική και η ισπανική προφορά". Το συμβόλαιο λήγει το 2023 και η Σίτι θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί, ώστε να βγάλει χρήματα και να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ