ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Η Επιτροπή Διαιτησίας παραδέχθηκε δύο λάθη των διαιτητών στο ματς με την Αλμερία

Η στιγμή που ο Βινίσιους σκοράρει στο Ρεάλ - Αλμερία
Η στιγμή που ο Βινίσιους σκοράρει στο Ρεάλ - Αλμερία PRINT SCREEN

Η ισπανική Επιτροπή διαιτησίας παραδέχθηκε τα λάθη της διαιτητικής ομάδας στο πολυσυζητημένο ματς της Ρεάλ με την Αλμερία, σύμφωνα με το El Larguero.

Το βράδυ της Κυριακής (21/1) η Ρεάλ επικράτησε 3-2 της Αλμερία με ανατροπή απ' το 0-2, με τον Καρβαχάλ να δίνει την λύτρωση στο 99ο λεπτό σ' ένα ματς που συζητήθηκε έντονα για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Συγκεκριμένα, η ισπανική Επιτροπή διαιτησίας (CTA) αναγνώρισε ότι ο διαιτητής που ήταν στο VAR, Ερνάντεζ Ερνάντεζ, έκανε λάθος σε δύο φάσεις, από τις οποίες οι μερένγκες επωφελήθηκαν.

Η μια παραδοχή έχει να κάνει με το πέναλτι το οποίο κέρδισε η Ρεάλ, το οποίο δεν θα έπρεπε να δοθεί, καθώς σύμφωνα με την Επιτροπή προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον αμυντικό της Αλμερία.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά το γκολ του Βινίσιους, το οποίο σήκωσε μεγάλη κουβέντα για το εάν ο Βραζιλιάνος σκόραρε με τον ώμο ή το χέρι του. Αρχικά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του άσου της Ρεάλ, θεωρώντας ότι σκόραρε με το χέρι, ωστόσο κατόπιν υπόδειξης του VAR προχώρησε σε on field review και τελικά κατακύρωσε το τέρμα, με το οποίο οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν σε 2-2.

Η CTA θεωρεί ότι ο VAR δεν έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή για να δει τη φάση στο μόνιτορ, καθώς στις εικόνες που του έδειξε δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα χτυπά στο χέρι ή στον ώμο του Βραζιλιάνου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ