ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Δημοσίευσε video από τις προσβολές στον Βινίσιους για να στηρίξει την καταγγελία της κατά διαιτητή

Ρεάλ: Δημοσίευσε video από τις προσβολές στον Βινίσιους για να στηρίξει την καταγγελία της κατά διαιτητή
PRINT SCREEN

Η Ρεάλ κήρυξε πόλεμο κατά του Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα για το ότι δεν κατέγραψε στο φύλλο αγώνα τις ρατσιστικές προσβολές που ακούστηκαν από τις κερκίδες του "Σαδάρ" προς τον Βινίσιους και δημοσίευσε video για να στηρίξει τη θέση της.

Η Ρεάλ έφυγε με μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη (4-2) απέναντι στην Οσασούνα πριν από λίγα 24ωρα που της επέτρεψε να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα στη μάχη του τίτλου στην La Liga, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κάνει τους ανθρώπους των μερένγκες να μην ανοίξουν μέτωπα... πολέμου.

Αιτία τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Βινίσιους σε διάφορες χρονικές στιγμές της αναμέτρησης από φανς των γηπεδούχων, με τη διοίκηση της Ρεάλ να έχει έντονα παράπονα όχι μόνο από τη συμπεριφορά του κοινού αλλά από τον τρόπο που διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα.

Ο λόγος για τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τους μερένγκες να τον καταγγέλουν για την παράλειψή του να αναφέρει στο φύλλο αγώνα τις ρατσιστικές προσβολές που ακούστηκαν από κερκίδες του "Σαδάρ" και την ίδια ώρα να απλώνεται ομπρέλα προστασίας προς τον ρέφερι, τόσο από τη διοίκηση της Οσασούνα όσο και από την Επιτροπή των Διαιτητών στην Ισπανία.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κόντρα να φουντώσει, με την Ρεάλ να μην αφήνει μάλιστα το θέμα να πέσει κάτω αλλά να επιθυμεί να το διατηρήσει στο προσκήνιο, δημοσιεύοντας ένα video διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών, μέσα στο οποίο καταγράφει όλα τα χρονικά σημεία στα οποία "ξέφυγε" το κοινό της Οσασούνα καθώς και τα παράπονα παικτών της Ρεάλ προς τον διαιτητή ώστε να σταματήσουν οι ρατσιστικές προσβολές προς τον Βινίσιους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ