ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Χαμός στο φινάλε του επεισοδιακού ματς με την Βαλένθια, έσπασε κάμερα ο Τσουαμενί

Ο Ορελιέν Τσουαμενί με τη φανεάλ της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Σοσιεδάδ | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ορελιέν Τσουαμενί με τη φανεάλ της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Σοσιεδάδ | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Η απόφαση του διαιτητή να μη μετρήσει το buzzer beater γκολ του Μπέλιγχαμ σφυρίζοντας λήξη ένα δευτερόλεπτο πριν, έφερε το απόλυτο χάος στο Μεστάγια μεταξύ παικτών της Βαλένθια και της Ρεάλ και έντονα νεύρα στους Τσουαμενί και Ρίντιγκερ.

Ο αγώνας στο "Μεστάγια" το βράδυ του Σαββάτου βρήκε τους παίκτες του Μπαράχα και του Αντσελότι να μονομαχούν μέχρι τελικής πτώσης για το τρίποντο, όμως με το σκορ στο 2-2 και την Ρεάλ να πιέζει στο τέλος για να ολοκληρώσει την ανατροπή κόντρα στην Βαλένθια, ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Και αυτό γιατί ο άρχοντας της αναμέτρησης σφύριξε λήξη με τη μπάλα στον αέρα μετά από σέντρα του Μπραχίμ Ντίαθ, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να σκοράρει στο 90+9' αλλά να βλέπει τη χαρά του να κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα λόγω της ασυνήθιστης απόφασης που πάρθηκε.

Μάλιστα, πέρα από τις έντονες λογομαχίες και τους επικούς διαπληκτισμούς που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο, ακολούθησαν και άγρια σκηνικά στη φυσούνα που οδηγούσε προς τα αποδυτήρια, με ένα γκρουπ παικτών να μπλέκεται άσχημα και να γίνεται... κουβάρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, πρωταγωνιστές στο σκηνικό έντασης που στήθηκε στο φινάλε ήταν δεδομένα από πλευράς Ρεάλ οι Βινίσιους, Ρίντιγκερ και Θεμπάγιος και Τσουαμενί, με δύο μάλιστα εξ αυτών να "ξεφεύγουν" ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με την "Marca" ήταν τέτοια η απογοήτευση του Τσουαμενί ώστε ο Γάλλος μέσος να σπάσει μία τηλεοπτική κάμερα που βρισκόταν στο χώρο ενώ ο Ρίντιγκερ κλώτσησε και έσπασε πάνω στα νεύρα του ένα πάνελ συνέντευξης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ