SPORTS & GOSSIP

Ρεάλ: Αυτή είναι η μπασκετμπολίστρια σύζυγος του Κέπα

Ρεάλ: Αυτή είναι η μπασκετμπολίστρια σύζυγος του Κέπα

Η ιστορία αγάπης του νεοαποκτηθέντος τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, που παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό τη μπασκετμπολίστρια Άντρεα Μαρτίνεθ.

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο Τιμπό Κουρτουά ανάγκασε τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης να βγουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, τον οποίο τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κέπα, που επιστρέφει στην γενέτειρά του μετά από πέντε χρόνια.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας επιστρέφει στην Ισπανία, για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της βασίλισσας. Ωστόσο, δεν μετακομίζει μόνος του.

Στο πλευρό του είναι η αγαπημένη του, Άντρεα Μαρτίνεθ, με την οποία παντρεύτηκαν πριν δύο μήνες στο θέρετρο της Μπαρμπέγια. Η σύζυγος του 29χρονου είναι επίσης αθλήτρια, είναι πρώην παίκτρια μπάσκετ, ενώ το 2020 αναδείχθηκε Μις Υφήλιος Ισπανία.

Το βιογραφικό της περιέχει πολλούς περισσότερους τίτλους από αυτόν. Η πρώην μπασκετμπολίστρια έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στην Ισπανία και στη Γαλλία, εργάστηκε στο Μιλάνο και πλέον διατηρεί τη δική της εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο 28χρονος Βάσκος και το 30χρονο μοντέλο ανακοίνωσαν την σχέση τους μέσω των social media το 2022, ενώ ήδη έβγαιναν μερικούς μήνες. Στα τέλη του ίδιου έτους η Άντρεα αποκάλυψε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο τερματοφύλακας είχε ζητήσει το χέρι της και έτσι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25/6/2023, όπου έδωσαν το παρών και πολλοί συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή.

Τώρα το ζευγάρι θα συνεχίσει την ζωή του στην Μαδρίτη, γεγονός που όπως φαίνεται χαροποιεί ιδιαίτερα και τους δύο. Μάλιστα, η Άντρεα αμέσως μετά την ανακοίνωση του αγαπημένου της από την Ρέαλ ανήρτησε μία φωτογραφία με στόρι στον λογαριασμό της στο Instagram.


Το στόρι της συζύγου του Κέπα μετά την ανακοίνωσή του από την Ρεάλ
Το στόρι της συζύγου του Κέπα μετά την ανακοίνωσή του από την Ρεάλ INSTAGRAM / @ANDREA.MARTINEZF


"Τόσο περήφανη για εσένα αγόρι μου" έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΤΣΕΛΣΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ