ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι:"Θέλουμε το πρωτάθλημα"

Ρανιέρι:"Θέλουμε το πρωτάθλημα"
Ρανιέρι

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γιούβε είπε ότι η ομάδα δεν είναι ξεγραμμένη και διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους

Η χρονιά για την Γιουβέντους είναι εξαιρετική αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία λόγο του σκανδάλου Καλτσιόπολι. Η μέχρι τώρα πορεία έχει φέρει τους Μπιανκονέρι οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή, με την Ρόμα και την Ίντερ να φαντάζουν σαν τα φαβορί για την κατάκτηση του Σκουντέτο.
“Η διαφορά δεν είναι τέτοια ώστε να μας κάνει να είμαστε αδιάφοροι όσο αναφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οφείλουμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην συνέχεια”.

“Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι, και φυσικά πεινασμένοι για διακρίσεις αν θέλουμε να έχουμε τύχη στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πατήσεις κορυφή, και ύστερα να περιμένεις πότε θα κάνουν οι αντίπαλοι σου το λάθος ώστε να το εκμεταλλευθείς, είμαι πολύ αισιόδοξος”.





Ο Ρανιέρι ξεκούρασε πολλούς ποδοσφαιριστές στον αγώνα για το κύπελλο με την Έμπολι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την συνέχεια της διοργάνωσης μιας και ηττήθηκε με σκορ 2-1.

“Φυσικά και δεν περίμενα να δω μια καλοδουλεμένη μηχανή μιας και έπαιξαν πολλοί αναπληρωματικοί, αλλά όσοι αγωνίστηκαν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν ότι μπορώ να υπολογίζω σε αυτούς, όταν βλέπεις κάτι τέτοιο δεν είσαι ευχαριστημένος καθόλου, τώρα έχουμε όλη μας την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με την Αταλάντα, είναι δύσκολο και πρέπει να δώσουμε το 100% αν θέλουμε να έχουμε τύχη”.


TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ