PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Μπορώ να προπονώ μέχρι τα 80 μου, γιατί όχι;"

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ως προπονητής της Σαμπντόρια
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ως προπονητής της Σαμπντόρια AP

Η Γουότφορντ έγινε ο 19ος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος κατά την παρουσίασή του εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται στους πάγκους μέχρι και τα 80 του χρόνια.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε στο Νησί τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη Λέστερ, υπογράφοντας στις αρχές Οκτωβρίου διετές συμβόλαιο με τη Γουότφορντ, η οποία αποτελεί την τέταρτη προπονητική του εμπειρία στην Premier League μετά από την παρουσία του σε Τσέλσι (2000-2004), "αλεπούδες" (2015-2017) και Φούλαμ (2018-2019).

Ο Ιταλός κόουτς μετράει 35 χρόνια καριέρας στους πάγκους σε 19 διαφορετικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Εθνική Ελλάδας και μία ημέρα μετά την απόλυση του Σίσκο Μουνιόθ από τον πάγκο του αγγλικού συλλόγου (έχει αλλάξει 15 προπονητές την τελευταία δεκαετία) η Γουότφορντ τον ανακοίνωσε.

Μπορεί ο Ρανιέρι να κλείνει τα 70 του χρόνια στις 20 Οκτωβρίου, ωστόσο βλέπει τον εαυτό του στον χώρο της προπονητικής για ακόμα μία δεκαετία.

"Βαριέμαι πολύ αν δεν μείνω στο ποδόσφαιρο Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Αγαπώ τη ζωή. Μπορώ να προπονώ μέχρι τα 70, 80 ίσως, γιατί όχι; Ο γηραιότερος προπονητής στην Αγγλία ίσως με μπαστούνι", τόνισε ο Ρανιέρι καθώς την παρουσίασή του από τη Γουότφορντ.

Γύρισα για να πετύχω κάτι με τη Γουότφορντ. Είμαι ένας φιλόδοξος άνθρωπος. Ο πρόεδρος είναι επίσης φιλόδοξος. Θα δώσω όλη μου την ενέργεια, όλο το πνεύμα μου στη δουλειά μου και είμαι τόσο χαρούμενος γι' αυτό".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ