PREMIER LEAGUE

Ο Ρανιέρι υπέγραψε στην Γουότφορντ για δύο χρόνια

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Φούλαμ | 22 Δεκεμβρίου 2019
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Φούλαμ | 22 Δεκεμβρίου 2019 @2019 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Γουότφορντ ως ο διάδοχος του Σίσκο Μουνιόθ στον πάγκο, με την ομάδα της Premier League να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον έμπειρο Ιταλό προπονητή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μία ημέρα μετά την απόλυση του Σίσκο Μουνιόθ από τον πάγκο της (έχει αλλάξει 15 προπονητές την τελευταία δεκαετία) η Γουότφορντ ανακοίνωσε τον διάδοχό του, έναν προπονητή που έχει φάει με το κουτάλι τα αγγλικά γήπεδα και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, που είχε λύσει τη συνεργασία του με την Σαμπντόρια στο φινάλε της περασμένης σεζόν, με τον 69χρονο προπονητή να αποδέχεται την πρόκληση της Γουότφορντ και να ετοιμάζεται για την τέταρτη προπονητική εμπειρία του στην Premier League μετά από την παρουσία του σε Τσέλσι (2000-2004) Λέστερ (2015-2017) και Φούλαμ (2018-2019).

Ο Ρανιέρι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την Γουότφορντ και φυσικά ο πρωταρχικός στόχος του θα είναι να την κρατήσει στην κορυφαία κατηγορία (στις 16 Οκτωβρίου το ντεμπούτο του, απέναντι στην Λίβερπουλ στο Vicarage Road), με την επιστροφή του Ιταλού στο Νησί να φέρνει φυσικά γλυκές θύμησες και στους φίλους της Λέστερ αφού μαζί του κατέκτησαν το παρθενικό πρωτάθλημα της ιστορίας τους το 2016.

Όσον αφορά στον προκάτοχό του Ιταλού, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σίσκο Μουνιόθ πρόλαβε να κάτσει μόλις 10 μήνες στον πάγκο της Γουότφορντ, με τον Ισπανό να παίρνει τη σκυτάλη από τον Βλάνταν Ίβιτς τον Δεκέμβριο του 2020 και να οδηγεί τις σφήκες στον απευθείας προβιβασμό τους στη μεγάλη κατηγορία.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ