ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράνγκνικ: "Ο Πογκμπά θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες ακόμα"

Ο Πολ Πογκμπά στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Ο Πολ Πογκμπά στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε λιγότερο από ένα μήνα, καθώς όπως έκανε γνωστό ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο τραυματισμός του στο πόδι θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες ακόμα.

Για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα θα μείνει στα "πιτς" ο Πολ Πογκμπά, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, να αναφέρει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει νωρίτερα από τέσσερις εβδομάδες.

"Απ' όσο ξέρω, μου είπαν πριν από μια εβδομάδα ότι θα περάσουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες πριν είναι ξανά σε θέση να προπονηθεί ο Πογκμπά", τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο Γάλλος μέσος στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, ενώ βρισκόταν στην προετοιμασία με τους "τρικολόρ" ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Καζακστάν και Φινλανδία. Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 1,5 μήνα απουσίας, το πρόβλημα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρό από ό,τι είχε αρχικά υπολογιστεί.

Ως εκ τούτου, η επιστροφή του 28χρονου στις προπονήσεις αναμένεται τον Φεβρουάριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Γερμανός τεχνικός δεν θα τον υπολογίζει ούτε για τα παιχνίδια με τις Άστον Βίλα (10/1 στο League Cup και 15/1 στο πρωτάθλημα), Μπρέντφορντ (19/1), Γουέστ Χαμ (22/1) και Μπέρνλι (8/2) στην Premier League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ