ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά εκτός δράσης για 8-10 εβδομάδες

Ο Πολ Πογκμπά στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Ο Πολ Πογκμπά στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά θα απουσιάσει για τουλάχιστον 1,5 μήνα από τις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στην προπόνηση της εθνικής Γαλλίας.

Ο Πολ Πογκμπά τραυματίστηκε στην προπόνηση της εθνικής Γαλλίας και οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν ότι δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2021. Ο Γάλλος μέσος υπέστη μυικό τραυματισμό στο μηρό και η αρχική διάγνωση τον αποκλείει από τη δράση για 8-10 εβδομάδες.

Ο 28χρονος διεθνής τραυματίστηκε τη Δευτέρα σε προσπάθειά του να σουτάρει και αποχώρησε κουτσαίνοντας από το προπονητικό κέντρο της Κλερφοντέν. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μαζί με τον Μπενζαμέν Παβάρ οι μόνοι παίκτες πλην τερματοφυλάκων που έκαναν προπόνηση εκείνη τη μέρα, περιμένοντας τους συμπαίκτες τους που είχαν ακόμα υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

Ο Πογκμπά τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ κι έτσι η επόμενη συμμετοχή του στην Premier League υπολογίζεται στην καλύτερη περίπτωση την εορταστική περίοδο, ωστόσο ενδέχεται να αγωνιστεί ξανά το 2022. Ταυτόχρονα, αποχώρησε από την αποστολή της Γαλλίας για τα παιχνίδια με Καζακστάν και Φινλανδία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, δίνοντας τη θέση του στον Ζορντάν Βερτού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ