ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράνγκνικ: "Ο Χάλαντ είναι από τους παίκτες που η Γιουνάιτεντ πρέπει να αποκτήσει"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στη φιλική αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Ντιναμό Κιέβου
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στη φιλική αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Ντιναμό Κιέβου © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μίλησε για την πολιτική των μεταγραφών που πρέπει να ακολουθήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να ανακάμψει, υποστηρίζοντας πως ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι από τους παίκτες στους οποίους πρέπει να στραφεί η ομάδα.

Το Champions League φαντάζει πλέον μακρινό όνειρο όνειρο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όχι μόνο φαίνεται πως απέτυχε στο να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση, αλλά κινδυνεύει ακόμα και με το να μείνει εκτός Ευρώπης.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ που μετά το φινάλε της Premier League θα παραχωρήσει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας στον Έρικ τεν Χαχ -αλλά θα παραμείνει στην ομάδα σε διαφορετικό πόστο- στάθηκε στην πολιτική των μεταγραφών που ο σύλλογος πρέπει να ακολουθήσει.

Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας τόνισε την ανάγκη οι κόκκινοι διάβολοι να στραφούν σε νεαρούς παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Έρλινγκ Χάλαντ.

"Πιστεύω ότι ο σύλλογος πρέπει να προσπαθήσει να βρει μελλοντικούς κορυφαίους παίκτες και να προσπαθήσει να τους εξελίξει. Ο Χάλαντ είναι 21 ή 22 χρονών και είναι ένας από αυτούς τους παίκτες για τους οποίους μίλησα.

Αλλά από την άλλη, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους πιο ακριβούς επιθετικούς στον κόσμο. Αλλά ναι, είναι από εκείνους τους παίκτες που πρέπει να εστιάσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πείσουμε παίκτες να ενταχθούν στη Γιουνάιτεντ, παρόλο που δεν θα παίξουμε στο Champions League".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ