ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ράνγκνικ για Αμπράμοβιτς: "Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν κατηγορούμε κάποιον"

Ο Ραλφ Ράνγκνικ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γουέστ Χαμ
Ο Ραλφ Ράνγκνικ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γουέστ Χαμ © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ ρωτήθηκε για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τους προπονητές, τονίζοντας ότι η Τσέλσι δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει ρωσική "εμπλοκή", επομένως πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη επιείκεια στους μπλε.

Ο Γερμανός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ για την Premier League, ρωτήθηκε για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και αν οι προπονητές πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους ιδιοκτήτες, πριν αναλάβουν μια δουλειά.

Ο Ράνγκνικ τόνισε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτούς που κατηγορούμε και ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, ενώ δήλωσε ότι η Τσέλσι δεν είναι η μόνη που έχει σχέσεις με Ρώσους ολιγάρχες, όπως η Έβερτον και Άρσεναλ.

"Θα μπορούσε κανείς να προβλέψει τι θα συνέβαινε τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν κατηγορούμε κάποιον. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ο ιδιοκτήτης, αλλά οι Έβερτον και η Άρσεναλ έχουν ρωσική εμπλοκή, οπότε δεν είναι η μόνη ομάδα", ανέφερε για τον Αμπράμοβιτς ο Γερμανός τεχνικός των κόκκινων διαβόλων.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ