ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράνγκνικ: "Εκπληκτικό το πρώτο μας ημίωρο, βγάζουμε το καπέλο στον Ρονάλντο"

Ο Ραλφ Ράνγκνικ πανηγυρίζει τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League | 5 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ραλφ Ράνγκνικ πανηγυρίζει τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League | 5 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Ραλφ Ράνγκνικ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο ντεμπούτο του στον πάγκο ενώ έκανε ειδική μνεία στον Ρονάλντο για τη συμβολή του στο πρέσινγκ.

Το ντεμπούτο του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέφθηκε με επιτυχία, όχι μόνο γιατί οι κόκκινοι διάβολοι πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της τετράδας αλλά και επειδή για σχεδόν ένα ημίχρονο μπόρεσαν να εφαρμόσουν πιστά το πλάνο του προπονητή τους.

Αυτό είχε να κάνει με έντονη πίεση στον αντίπαλο, με τον Γερμανό να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη διάθεση των παικτών του να πιέσουν ψηλά τους Λονδρέζους και να κάνει ειδική αναφορά στη θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο -παρά τα 36 του χρόνια- να βοηθήσει πολύ και στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας.

"Μου προκάλεσε θετική έκπληξη η φυσική κατάσταση της ομάδας και η ένταση που είχαμε. Ήταν εκπληκτικό το πρώτο ημίωρο.

Νομίζω πως παίξαμε σε πολύ υψηλό τέμπο και ένταση, πάντα με το πόδι στο γκάζι. Το μόνο που έλειπε σε αυτό το διάστημα ήταν που δεν βάλαμε ένα, δύο, τρία γκολ.

Για μένα ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορείς να παίζεις σε αυτό το τέμπο σε όλο το ματς, αλλά ακόμα και μετά από αυτό είχαμε ακόμα τον έλεγχο του αγώνα", δήλωσε αρχικά ο Ράνγκνικ, για να προσθέσει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Μιας που το αναφέρουμε, η δουλειά του Ρονάλντο χωρίς τη μπάλα στα πόδια ήταν για να του βγάλουμε το καπέλο. Ομολογώ πως έμεινα έκπληκτος επειδή όχι μόνο παίξαμε τηξν Πέμπτη, βραδινό ματς, αλλά είχαμε και δύο ημέρες λιγότερες συγκριτικά με την Κρίσταλ Πάλας για να ξαναβρούμε δυνάμεις.

Δεν είχαμε καν φουλ προπόνηση το Σάββατο, ήταν μόνο για 45 λεπτά επειδή έβρεχε. Δεν ήταν απλά καιρός του Μάντσεστερ, ήταν κάτι το αηδιαστικό.

Ήταν έντονη βροχή και είχε και ανέμους, οπότε ήταν αδύνατο να προπονηθούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παρόλα αυτά, τα έκαναν όλα για 45 λεπτά στο χορτάρι.

Εξηγήσαμε στους παίκτες τι θέλαμε από αυτούς και τα υπόλοιπα ήταν προβολή video, αρκετές προσωπικές συζητήσεις με τους παίκτες, ατομικά και σε ομάδες, εξηγώντας τους πώς θέλαμε να παίξουν.

Δεν περίμενα από αυτούς να παίξουν σε ένα τέτοιο επίπεδο μετά από τόσο λίγο χρονικό διάστημα μαζί. Είχε να κάνει με την απόκτηση του ελέγχου και εμείς είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα".

Όσον αφορά στο νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ που είχε την υπογραφή του Φρεντ με ένα πανέμορφο σουτ (μόλις το τέταρτο γκολ του Βραζιλιάνου μέσου στην Premier League στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ), ο Γερμανός αφιέρωσε μία εξαιρετική ατάκα στον παίκτη του λέγοντας:

"Ήταν ένα όμορφο γκολ από το αδύναμο δεξί πόδι του Φρεντ. Έπρεπε να ρωτήσω τον βοηθό μου εάν ήταν αυτό το δεξί πόδι του Φρεντ. Πίστευα ότι μπορούσε να κάνει σουτ μόνο με το αριστερό πόδι".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ