CHAMPIONS LEAGUE

Ράμος σε Ρεάλ: "Συγχαρητήρια που γράφετε ξανά ιστορία"

Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2018
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2018 @ 2018 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος για πολλά χρόνια αποτελούσε τη "σημαία" της Ρεάλ, συνεχάρη την πρώην ομάδα του για τον θρίαμβο στο Champions League, γράφοντας πως συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ποδόσφαιρο.

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται στο Παρίσι την τελευταία σεζόν, όμως όπου κι αν πάει δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την ομάδα που αγωνίστηκε για 16 ολόκληρα χρόνια, έζησε και κέρδισε τα πάντα μαζί της.

Ο Ισπανός αμυντικός έσπευσε να συγχαρεί τη Ρεάλ για την κατάκτηση του 14ου Champions League στην ιστορία της, τονίζοντας σε ανάρτησή του στο Twitter πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι γράφει ιστορία.

"Απίστευτο. Συγχαρητήρια που γράφετε ξανά ιστορία, συγχαρητήρια για τα 14 Champions League", έγραψε χαρακτηριστικά ο άλλοτε αρχηγός των Μαδριλένων.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ