PREMIER LEAGUE

Ράμος:"Μαζί με την Τότεναμ στην κορυφή"

Ράμος:"Μαζί με την Τότεναμ στην κορυφή"
Ράμος

Ο προπονητής της Τότεναμ Χουάντε Ράμος σε δηλώσεις του είπε ότι θέλει να κάνει την ομάδα να διεκδικεί τον πρωτάθλημα από την επόμενη σεζόν

Ο Ισπανός τεχνικός Χουάντε Ράμος που έχει αναλάβει τα ηνία της Τότεναμ εδώ και δυο μήνες, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει πολλά χρόνια στον σύλλογο και να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα, ενώ την επόμενη σεζόν θέλει να θέσει σαν στόχο τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
“Η προτεραιότητα μου για φέτος είναι να τελειώσει η σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα για εμάς, και να δουλέψω για την επόμενη χρονιά. Χρειάζεται να ανεβεί η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και να φτάσει σε ένα επίπεδο που να μπορούν να αντέχουν την πίεση του πρωταθλητισμού”.

“Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο γιατί δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο που θέλω για να προπονήσω την ομάδα, τα συνεχή παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν με αφήνουν να κάνω τακτική ανάλυση και να περάσω την φιλοσοφία που επιθυμώ”.

“Δεν σας κρύβω το όνειρο μου να κάνω την Τότεναμ ομάδα υψηλών στόχων, ακριβός όπως ήταν και στο παρελθόν. Θέλω να μπορούμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα όπως η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ”.





Η Τότεναμ τα τελευταία δυο χρόνια έχει τερματίσει στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά το άσχημο φετινό ξεκίνημα την έφερε στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο Χουάντε Ράμος στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα έχει κάνει δυο νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ έχει επίσης καταφέρει να προκριθεί η ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA.


TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ