EUROPA LEAGUE

Ράκιτς: ''Θετικό αποτέλεσμα με ΑΕΚ''

Ράκιτς: ''Θετικό αποτέλεσμα με ΑΕΚ''
Σαλτσμπουργκ, Ρακιτς

Ο Σέρβος επιθετικός της Σάλτσμπουργκ, Τζόρτζιε Ράκιτς, δήλωσε οτι θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, για να εκμεταλλευθούν τον επαναληπτικό στην έδρα τους

Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι και οι παίκτες του, έχουν αφήσει στην άκρη τη νίκη της Σάλτσμπουργκ επί της Μάτερσμπουργκ (2-1) και στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Στην αναμέτρηση με την Μάτερσμπουργκ ο Σέρβος επιθετικός, Τζόρτζιε Ράκιτς, έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Σάλτσμπουργκ. Αρχικά, ο 21χρονος φορ δήλωσε ικανοποιημένος απο το ντεμπούτο του με την φανέλα των "ταύρων", ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και την παρουσία του Τζιοβάνι Τραπατόνι.

"Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Αυστρία με θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα μας. Γνωρίζω οτι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες, όμως και εμείς έχουμε καλό έμψυχο δυναμικό, οπότε δεν πρέπει να κρύψουμε τις δυνατότητες μας.

Θεωρώ οτι θα είναι σημαντικό πλεονέκτημα για μας οτι στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας θα παίξουμε σε συνθετικό χλοοτάπητα. Ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα, καθώς δεν είχα ξαναπαίξει σε ανάλογο γήπεδο. Στην αρχή είχα πρόβλημα, όμως όσο περνάνε οι μέρες προσαρμόζομαι όλο και καλύτερα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός επιθετικός των Αυστριακών μίλησε με κολακευτικά λόγια και για την παρουσία του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην ομάδα: "Είναι ενας απο τους βασικούς λόγους που έγινε αυτή η μεταγραφή. Είναι απο τους κορυφαίους προπονητής στον κόσμο. Ελπίζω να μάθω αρκετά απο αυτόν και να εξελιχθώ σαν παίκτης".






TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ