ΝΑΠΟΛΙ

RAI: "Ο Κόντε συμφώνησε με την Νάπολι για τριετές συμβόλαιο"

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ, σε ματς της Premier League κόντρα στην Άρσεναλ | 12 Μαΐου 2022
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ, σε ματς της Premier League κόντρα στην Άρσεναλ | 12 Μαΐου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται μία ανάσα από την Νάπολι, με δημοσιογράφο της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης να αποκαλύπτει πως ο έμπειρος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τους παρτενοπέι για να υπογράψει συμβόλαιο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Μετά από τις Γιουβέντους, εθνική Ιταλίας, Τσέλσι, Ίντερ και Τότεναμ, ο Αντόνιο Κόντε είναι έτοιμος να προσθέσει ακόμη μία ομάδα, με ειδικό βάρος στη φανέλα της, στο βιογραφικό του.

Αυτή θα είναι όπως όλα δείχνουν η Νάπολι, με τον δημοσιογράφο Τσίρο Βενεράτο, να αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια αθλητικού προγράμματος ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού RAI πως επήλθε συμφωνία μεταξύ του 54χρονου προπονητή και των περυσινών πρωταθλητών Ιταλίας.

"Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος απέρριψε πριν από λίγο καιρό μία μεγάλη πρόταση από την Σαουδική Αραβία, είναι έτοιμος να αναλάβει την Νάπολι και να γίνει ο άνθρωπος που θα κληθεί να ανεβάσει ξανά το σύλλογο μετά από μία δύσκολη σεζόν.

Οι Πιόλι και Γκασπερίνι αξιολογήθαν ενώ standby ήταν ο Ιταλιάνο. Το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση, υπάρχει συμφωνία με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και έχουν ρυθμιστεί όλα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών λεπτομερειών.

Στο καλοκαιρινό παζάρι θα γίνουν λίγες αλλα στοχευμένες μεταγραφές", αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος, με την ιστοσελίδα "Calcionapoli24" να αναφέρει πως βάσει της συμφωνίας (απομένει να ανάψει το πράσινο φως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για να πέσουν οι υπογραφές και να σφραγιστεί το deal), οι ετήσιες απολαβές του Κόντε θα ανέρχονται σε 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζεται πως η φετινή σεζόν έχει βρει την Νάπολι με τρεις διαφορετικούς προπονητές (Ρούντι Γκαρσιά, Βάλτερ Ματσάρι και Φραντσέσκο Καλτσόνα), με τον Κόντε από την πλευρά του να είναι έτοιμος για το comeback του στους πάγκους μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, έχοντας φύγει από την Τότεναμ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ