Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Πυρένης: "Παραιτήθηκα"

Πυρένης: "Παραιτήθηκα"
πυρενης

Η διακοπή της συνεργασίας της Προοδευτικής με τον Άγγελο Πυρένη δεν ήρθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις δύο πλευρές

Ο νεαρός τεχνικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα ο "Φίλαθλος" τόνισε ότι η αξιοπρέπεια, η προσωπικότητα και η αγάπη για την ομάδα τον έκαναν να πάρει αυτή τη απόφαση.
Σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων της ομάδας του Κορυδαλλού το θέμα ανεύρεσης νέου τεχνικού θα έχει τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ η πληροφορία για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βασίλη Βούζα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Πάμισος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας αποτελεί ο Τσίκινης. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός των πρασίνων συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας και οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους. Φαβορί για νέος τεχνικός είναι ο Αντώνης Μαυρέας.

Βρασιές

Τέλος ο Νίκος Δούκας από τις Βρασιές. Ο προπονητής των νεοφώτιστων ανακοίνωσε την παραίτηση του από τον σύλλογο η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση.

Απόλλων Καλαμαριάς

Προβληματισμός επικρατεί στον Απόλλωνα για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Ο Απόλλων βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και θα ζητηθούν εξηγήσεις τις επόμενες ημέρες από την διοίκηση του συλλόγου.

Πανηλειακός


Να επανέλθουν στις νίκες στο ματς με τον Ξενοφώντα θέλουν στην ομάδα του Πύργου μετά το στραβοπάτημα κόντρα στο Τσιλίβη.


















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ