ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Ψάρι" ο Ντιόγκο

"Ψάρι" ο Ντιόγκο

Η Σάντος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντιόγκο από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Δεκέμβριο (photos + video)

Ο Ολυμπιακός έβαλε στα ταμεία του 400.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον 23άχρονο επιθετικό στην "Peixe" (είναι το ψευδώνυμο της ομάδας και σημαίνει ψάρι).

Στο τέλος του δανεισμού η Σάντος θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει το 70% των δικαιωμάτων του Ντιόγκο, πληρώνοντας στους "ερυθρόλευκους" 7.000.000 ευρώ.

Αυτό το 70% είναι το ποσοστό που έχει και ο Ολυμπιακός, καθώς το υπόλοιπο 30% ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αν μάλιστα ο Βραζιλιάνος άσος επιστρέψει το 2011 στον Ολυμπιακό και το 2012 πουληθεί για παραπάνω από 7.000.000 ευρώ, τότε η Σάντος θα πάρει το 25% από το έξτρα ποσό. Δηλαδή αν πουληθεί 8.000.000, τότε η Σάντος θα πάρει το 25% από το 1.000.000, δηλαδή 250.000 ευρώ.

Ο Ντιόγκο από τον Αύγουστο και μετά έπαιξε ως δανεικός στην Φλαμένγκο, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς κατάφερε να πετύχει ένα μόλις γκολ, ενώ δεν παρέμεινε για να παίξει μαζί με τον Ροναλντίνιο.

Η συμφωνία του παίκτη με την Σάντος είχε επιτευχθεί την περασμένη εβδομάδα, ενώ το Σαββατοκύριακο είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Παρακάτω υπάρχει VIDEO με τον Ντιόγκο να πηγαίνει στην πρώτη του προπόνηση με την Σάντος και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

Ντιόγκο: "Χαρούμενος και υπερήφανος"

"Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα παίξω στην ομάδα του έπαιζε ο Βασιλιάς Πελέ, ενώ ήδη ξέρω αρκετούς παίκτες εδώ, όπως ο Ροντρίγκο Μπρούνο που ήμασταν μαζί στην Πορτουγκέζα", τόνισε ο Ντιόγκο στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ εν συνεχεία σχολίασε τα δύο πρώτα ματς του Paulistao, όπου η Σάντος νίκησε με 4-1 την Λινένσε και με 3-0 την Μιρασόλ.

"Η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και αυτό με κάνει να θέλω να παίξω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Σάντος έχει πολύ καλό ρόστερ και αυτό είναι καλό και κακό για τον προπονητή, καθώς θα... δυσκολεύεται για την 11άδα".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ